Tekken 7 - Shaheen és Lars nézeteltérése

  • Írta: zoenn
  • 2017. április 6.
  • Videó
Link másolása
Az újonc a nagy öreggel szemben - ezt a címet is adhatnánk a Tekken 7 legújabb gameplay videójának, melyben az arab harcos és a svéd fenegyerek csap össze. Már kevesebb, mint két hónap van hátra a megjelenésig!

Ezúttal egy teljes meccset izgulhatunk végig a Tekken 7-ből. Lars Alexandersson a Tekken 6-ban mutatkozott be, míg Shaheen egy teljesen új karakter lesz, még egyik részben sem láthattad korábban.

A Bandai Namco bunyós címének megjelenésére már nem kell sokat várni, június 2-án csaphatunk le rá PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

6.
6.
br1Koo
#5: Tudod amíg a Tekkenben a karakterek ténylegesen mozognak, úgymond betöltik a játékteret a testrészeikkel és az alapján alakul a harc ki hogy mozdulnak épp, addig az MK csak animációk sorozata, amiken csak annyit számol a játék, hogy ki támadt elöször. Ergo a Tekken már a harmadik részével elörébb járt mint az MKX például, tehát nincs miröl vitázni melyik cím fejlödik és melyik nem. Persze én értem azt is ha valaki müanyagkatonák csihipuhijára vágyik, viszont érdekes azt olvasni, hogy az lenne a top a müfajban.
5.
5.
Nicodemus
Hát azért aki otthon van a műfajban, ismeri a nagyokat (SF,MK,Soul Calibour, DOA stb..) de nem Tekken fan, ergo nem ismeri a kombokat annak is tobb jon le annal hogy ket karakter puffoli egymast.Látványosan megtagadja a valtozast/fejlodest a sorozat, mivel a fanoknak az is eleg ha mindig ugyanazt kapjak. Akkor minek erolkodnenek? Szerintem egy jo jatek a Tekken, de nagyon raferne mar par ujitas/friss otlet hogy létjogosultnak erezzek egy ujabb reszt.
4.
4.
Yonkou
Nincs benne semmi új, persze :)
Fanként látok benne épp eleget ahhoz, hogy ez az újabb rész is érdekeljen. Aki meg nem fan az úgy is csak azt látja, hogy 2 karakter püföli egymást. Miről beszélünk akkor?
3.
3.
Nicodemus
A Tekken fanok örülnek hogy ennyire nem változik semmi a graff minőségén kívül. Azt mondják: minek változtatni azon ami tökéletes? - Hát én jó játékot kívánok majd nektek.
Az SF is tudott úgy önazonos maradni hogy közben sok mindenben változott, előnyére többnyire.
Nekem az MK sorozat a kedvencem, szerintem toronymagasa a legjobb verekedős játék a földön. Ők tudták hogy kell megőrizni a szellemiséget,s közben innoválni is a műfajban.
2.
2.
Angelwing
A Tekken 3 óta ez a játék nem fejlődött semmit. Annyi értelme van kb hogy megjelenjen az új konzolokra is és azokon is legyen egy Tekken.
1.
1.
Inferno
Alig várom már a játékot best fighting game ever!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...