Készül a Space Hulk: Tactics

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Cyanide és a Focus Home interactive egy, a Warhammer 40.000 világában játszódó, vadonatúj körökre osztott címet jelentett be. A Space Hulk: Tactics két kampányt tartalmaz és kimondottan véres csatákat vívhatunk benne.

A Warhammer 40.000 univerzuma még egy videojátékot kap. A Space Hulk: Tactics egy körökre osztott taktikai cím lesz a Cyanide fejlesztésében. Űrgárdisták egy szakaszát irányítva harcolunk a Genestealerek ellen, aszteroidák által megtépázott környezetben.

A játékban két kampány kapott helyett, azaz két frakciót is irányíthatunk benne. Az egyikben a Blood Angels csapatot vehetjük szárnyaink alá, míg a másik sztoriszálban a Genestealereket irányíthatjuk - ez az első alaklom, amikor egy Space Hulk-játékban erre lehetőségünk lesz.

A szabályrendszert szintén a Space Hulk társasjátékból veszik kölcsön, emellett egy kártyarendszer is bekerül a pakliba. Többféle lappal szabhatjuk testre a csapatunkat a mérkőzések előtt, amiket ha a megfelelő időben vetünk be, győztesen kerülhetünk ki a harcból.

Természetesen a multiplayer is lesz, illetve kapunk egy térképszerkesztőt is. A Space Hulk: Tactics még idén napvilágot lát PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
bitbandita
A képek alapján nem csak a Blood Angels, hanem a Space Wolves is szerepet kap.
2.
2.
almaspite
#1: Úgy érted megint ami nem stratégiai/rpg játék volt. Azért erős túlzás, hogy mind kuka.
1.
1.
crytek
Nem birom elhinni ,hogy erre az univerzumra nem tudnak normélis játékot csinálni a warhammer 40k space marine óta nem volt értelmes game... minden jöttment cég warhammert fejleszt de egytől egyig mind kuka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...