Májusban jelenik meg a State of Decay 2

  • Írta: Shifty
  • 2018. március 6.
  • Megjelenés
Link másolása
A Microsoft hivatalosan is bejelentette a State of Decay folytatásának pontos megjelenési dátumát, illetve árcéduláját, de azt is megtudtuk, mit tartalmaz majd a játék különleges kiadása, az Ultimate Edition.

Az Undead Labs és a Microsoft zombis túlélős-szerepjátékának, a State of Decaynek a folytatása a Play Anywhere program keretein belül Windows 10-re és Xbox One-ra is elérhető lesz, méghozzá május 22-től. A játék alapkiadása 29,99 dollárba fog kerülni, míg a minden földi jóval megpakolt Ultimate Editionért 49,99 dollárt kérnek majd el.

Utóbbi az alapjáték korai hozzáférése mellett tartalmazni fogja az első rész teljes kiadását, a State of Decay: Year One Survival Editiont, de a folytatás már bejelentett két kiegészítését, az Independence pakkot és a Daybreak csomagot is - ezeknek még nincs pontos megjelenési dátuma.

32.
32.
Rézfánfütyülő
#31: Én élveztem az elejétől a végéig (bár a DLCket nem toltam), bár sosem láttam AAA címként. xBox Arcadefelől jött, ahonnan kisebb csoda volt ha bármi normális előmászik, így mindig kicsit olyan indie próbálkozásként tekintettem erre, minden gyengeséggel együtt, amit az hozna. Ezért több dolgot is elnéztem neki, amit amúgy nem tettem volna.
Hamar belerázódik az ember, amikor ráérez, de van 1-2 olyan bug, ami azonnal ki is veti az élményből. Emellett, ha rájön a játékos mi hogy működik, a kezdeti keménység és realizmus eloszlik - pl amikor ráeszmél az ember fia-lánya, hogy az legerősebb fegyver az autó, és ha sikerül élve visszahozni a házhoz, másnap ismét használható is, akár hordák legyalulására is, vagy a tény hogy a permadeath megelőzhető egy nagyon gyorsan, a halálkor elnyomott alt+f4-el.

Főleg azért tetszett, mert elég egyedi volt: afféle zombis gta, szociális és túlélési elemekkel, mintha egy rakat helyről lett volna összelopkodva, de úgy mixelve hogy a végeredmény "iható", sőt jó. Az újnál úgy tűnik csiszoltak a recepten, de én is várok egy steam verziót - valszeg lesz, mert ez túl kis cím ahhoz, hogy ne ölje meg a Winstore, még a nyomott ár mellett is.
31.
31.
Necreon
Látom a szokásos óvodások hozzák a szokásos óvodás szintet. Csak mondom hogy kívülállóként ez valahogy így jön le. Igazából átlapozni érdemes mindent amit ezek a felhasználók kihánynak magukból, de hát mindenki maga felel érte hogy milyen képet alakítanak ki róla. A két ostoba majom szarral dobálja egymást az állatkertben a jelenlegi állás. Ezt csak így gondolatébresztőnek itthagyom, hátha a magatok és nem utolsó sorban a komment szekció színvonalának érdekében picit tükörbe néztek.

A hírhez: én akartam szeretni az elsőt, nagyon. Picit olyan érzés volt játszani vele mint egy tisztességes AAA játék köntösbe öntött túlélőmanagelős mobiljátékkal (a Falloutnak van valami ilyesmije ha jól emlékszem), csak micropay bullshit köré balanceolt design nélkül. Amikor elértem a templomig még pár túlélőhöz akkor kinyílt a szemem hogy itt rendesen lehet otthont választani, letelepedni, lakberendezni, falakat emelni, termeszteni. Mindig így képzeltem el egy igazán jó túlélős zombis játékot.

Csak aztán... az AAA köntösből hiányzott pár A. Borzasztó animációk, darabos mozgás, bugok tömkelege. Technikai oldalról hagyott annyi kívánni valót maga után hogy csak azért eldobjam, pedig toleráns vagyok e téren. Szóval várós, de ha csak MS store-ba jön ki, akkor egy picit tovább fogok vele várni.

Aki ezen hisztizik az nem tudja miről beszél és csak a hírekből, nem a valóságból tájékozódik. A hű de nagy blockbuster Quantum Break-el is befürödtek rendesen PC-n mert WinStore exkluzív volt, kijött steam-re, az Age of Empires 2 HD is kijött steam-re, ez is ki fog.
30.
30.
supair
25.
25.
markoci555
1
úgy látszik az egész ugyan az mint az első, ilyen motor meg grafikára gondolok,
ha kimerik adni ugyan azt, esetleg más történettel, akkor elmennek a *****ba, rengeteg bug-javítást, fejlődést és sokkal több változatosságot várok el ettől a játéktól
2
50 dollárért biztos nem veszem meg, az elsőt is szerintem 10 alatt szereztem be kiegészítőket is beleszámolva
3
magukkal csesznek ki ha nem adják steam-en is el, nem tudom mit kell itt veszekedni ezen, ez tény, kevesebb lesz az eladás pc-n
21.
21.
Krekk
Nagyon vártam már, hogy kiderüljön mikor fog megjelenni, mert érdekel a game. Az elsővel ugyan nem játszottam, mivel akkoriban "szünetet tartottam", de ez első napos vétel lesz az egyedisége miatt (bázisépítés, csapatmenedzsment stb.) Az pedig, hogy ilyen baráti áron adják külön öröm!
18.
18.
TDavid22
#15: Vegyél boxot :D
és meglesz minden ms ex. játékod (persze ha megveszed a játékokat vaaagy előfizetsz gamepassra).
12.
12.
crytek
#11: kimoderált üzenet
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Az a baj, hogy el vagy tévedve. Ha te valamit nem használsz, az nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
8.
8.
kopic
1000. zombis gane. Hianyzik mint pup a hatamra.
7.
7.
kastorhun
#6: Pedig tudtommal az Age of empires 2 HD eleinte rettentően rossz volt, az pedig a másik hogy nem változott a világon szinte semmit se.
6.
6.
crytek
#5: Age of empires 2 HD steam 5 milliós eladás.... új rész definitive m$ store mennyi meht el pc-re 1000db saját magát égeti ez a cég... NEM VÉLETLEN egy deka eladási adat se jön ezekről én sem tenném közzé a világégésemet.

Az első rész siker volt PC-n is (steamen) nos most nem lesz mert nem jön rá :)
5.
5.
PaprikaJancsi
#3: Vagyis a te logikád szerint, ha eddig sikeresek voltak a konzol exkluzívok, úgy, hogy csak konzolokra jöttek, akkor így, hogy kijön PC-re is, vagyis plusz eladások, már ki is nyírták a címet?
4.
4.
TDavid22
Végre nagyon várom már!!!!!

Crytek neked csak annyit hogy: szar ügy :D
3.
3.
crytek
#2: No steam no pc-s eladás dióhéjban... az az 1-2 száz db nem oszt nem szoroz.
1.
1.
crytek
M$ egy újabb címet nyír ki ..megy ez nekik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...