Marvel Kapitány tovább szárnyal

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan már több hete a film hivatalos premierjének, a nézettségi adatok még mindig a fellegekben járnak, olyannyira, hogy a Brie Larson által megszemélyesített Marvel Kapitány már túl van az 1 milliárd dolláros jegyárbevételen is.

A meglehetősen ütősre sikerült rajt után újabb mérföldkövet hagyhat maga mögött a Marvel Kapitány, ugyanis a nemzetközi bevételek hivatalosan is átlépték az 1 milliárd dolláros határt. Ebből 358 millió dollár az Észak-Amerikában található moziknak köszönhető, míg a világ többi részéről 645 millió dollár folyt be, így összesen 1,03 milliárd dollár jegyárbevételnél tart a film.

Ezzel egyébként Marvel Kapitány lett minden idők legsikeresebb olyan szuperhős filmje, melyben a főszerepet egy színésznő alakítja, megelőzve a korábbi rekordert, a Gal Gadot által játszott Wonder Womant a maga 821 milliójával.

Ami az MCU-filmeket illeti, Marvel Kapitány lett a hetedik olyan alkotás, ami sikeresen lépte át az 1 milliárd dolláros bevételt, a Disney-filmek közül pedig eddig csak 17-nek sikerült ilyen pompás eredményeket elérnie.

Akinek egyébként különösen bejött Brie Larson alakítása, az örülhet, ugyanis még ebben a hónapban érkezik a Bosszúállók: Végjáték, melyben a színésznő ismét fel fog bukkanni. Utóbbival kapcsolatban egyébként a hivatalos trailert és posztert az alábbi cikkünkben találhatjátok.

9.
9.
Ha nem tetszik ne nézzétek meg, ne menjetek el rá moziba. Mindig itt sírtok milyen szar film. Hülyék.
7.
7.
hedzsooo
6.
6.
ironyman
szar béna szuperhős film ez is, akinek van ízlése ilyet nem néz
5.
5.
Ooorky
Szerintem bátor dolog volt, hogy egy transzszexuális főszereplőt helyeztek a film középpontjába.

Mondjuk nálam az első és utolsó képregényfilm az Iron man első része volt, amit moziban néztem, kivárom amíg kijönnek HBO GO-ra, munka közbe háttérzörejnek tökéletesek
4.
4.
Heldengeist
Azért úgy nem nehéz, hogy például az ausztrál mozikban a premier hetén konkrétan nem játszottak semmi mást. Egyébként én épp azt hallottam, hogy erős nyitás után nagyon leesett az érdeklődés.
3.
3.
cyberstaker
#2 Zseniális húzás volt ez a film. Tudták, hogy bármit raknak az asztalra, azt az emberek zabálni fogják, az általad említett okok miatt is. Their profit level is over 9000!
2.
2.
frankdelgado
Csak azért néztem meg moziban, mert a végjáték premierjéig nem lesz elérhetó _minőségi_ torrentes verzió. Ezt meg azért érdemes megnézni h tudd miről van szó. Kár volt az elfecsérelt időért.
1.
1.
cyberstaker
Ebből is látszik, hogy nem létezik olyan, hogy rossz marketing...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...