The Elder Scrolls IV: Shivering Isles hírek és képek

  • Írta: Daks
  • 2007. január 4.
  • Hír
Link másolása
A brit PC Zone magazin exkluzív anyagként számolhatott be a The Elder Scrolls IV: Oblivion néhány nappal ezelőtt lelepleződött első, teljes értékű kiegészítőjéről.
A brit PC Zone magazin exkluzív anyagként számolhatott be a The Elder Scrolls IV: Oblivion néhány nappal ezelőtt lelepleződött első, teljes értékű kiegészítőjéről.

A Shivering Isles alcímet viselő küldetéslemez több mint 30 óra tiszta játékidővel dobja meg az amúgy sem kis kalandnak nevezhető Obliviont. A paletta igen színes, ugyanis nem csak új küldetésekkel, helyszínekkel és szörnyekkel találkozhatunk majd, hanem maga a játékmenet is új elemekkel fog bővülni. A kiegészítőben a címadó területen kalandozhatunk, amit Tamriel lakosai (elég baljóslatúan) csak az "Őrület Fennsíkjának" neveznek, ugyanis az eszement daedra herceg, Sheogorath uralja a vidéket - bár ezt az információt már korábban is pletykálták. A játék valamikor 2007. második negyedévében fog megjelenni.

Ugrás a galériához

7.
7.
nimat16
utys te most szimplán csak fikázod az oblivion és lehetetlen helyeken kötsz bele.inkább fejezd be.kösz
6.
6.
Utys
Hát nagyon messze van a tökéletestől az Oblivion. Tele rengeteg apró és nem is olyan apró (lásd a szörny szintek) zavaró dolgokkal, amikre igazán lehetett volna gondolni, vagy éppen belegondolni, hogy megölik vele az egész játékot. Nem vagyok iszonyat kritikus, ezt a Bethesda elbaszta. A userek meg megjavították. Azért szebb lett volna, ha a Bethesda csinálja ugyanezt, mivel nem hiszem el, hogy a bétatesztek során nem vették észre, hogy a Morrowind után olyan eszméletlen rossz érzés a szörnyekkel együtt cseperedni. Pár apróság pl, hogy a inventory alapból teljesen átláthatatlan, és beleég a szemedbe olyan világos. A töltő képernyő is eszméletlen élmény és szem rombóló sötét dándzsönökben.
5.
5.
Utys
Ezzel sem fogok játszani amíg kinem jön valami mod, ami megjavítja amit a Bethesda rendesen elszabott. De utánna ez is jó lesz. Meg szép.
4.
4.
Halfer
Váááá de nagyon jó! :D Végre képeket is dobtak ki hozzá, amik lenyűgözőek!
3.
3.
nfsman
végre v.mi infó már nagyon várom remélem lessz olyan kutatós nyomós ölős íjjazós vrázslós fílingje mint az alapnak nah meg kiváncsi vok már az új szigetre:D hihi
1.
1.
Constantin00
egy szó: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...