Újabb játékot újít fel a Bluepoint Games

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 8.
  • Hír
Link másolása
Peter Dalton, a csapat technikai igazgatója a Game Developers Conference-en elárulta, a stúdió gőzerővel dolgozik egy újabb játék teljeskörű leporolásán, ami állítólag sokkal nagyobb falat lesz, mint amilyen a Shadow of the Colossus volt.

Még mindig nem tudni, mi az a titokzatos új projekt, amelyen a Shadow of the Colossus tavaly megjelent fantasztikus újrázását is készítő Bluepoint Games dolgozik, az viszont már biztos, hogy a csapat ismét egy klasszikus felújításán ügyködik. Ezt Marco Thrush, a cég elnöke már tavaly megerősítette, emellett azt is megjegyezte, hogy sokkal nagyobb a mostani fejlesztés, mint amilyen a Shadow of the Colossus volt, így rengeteg új munkaerőt próbálnak meg felvenni.

Ezt egyébként Peter Dalton, a csapat technikai igazgatója is megerősítette a Game Developers Conference-en tartott előadásában, ahol elmondta, a távoli célja az a csapatnak, hogy ne csak újraalkossanak, de valami teljesen újat is létrehozzanak, így nem lenne meglepő, ha a jövőben saját játék fejlesztésébe kezdene a csapat.

A legutóbbi pletykák szerint a titokzatos remake a Demon's Souls lesz, de ezt egyelőre tessék jó nagy fenntartással kezelni. A Demon's Souls felújításáról korábban a Kotaku egyik jól értesült munkatársa írta meg, hogy készül.

7.
7.
kamgecam
#6: :D Umbasa! Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Lets strengh be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.- Hallod a fejedben a hangot? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...