VR nélkül is játszható lesz a The Persistence

  • Írta: gorien
  • 2020. március 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Két évvel az eredeti megjelenés után végre azok is kipróbálhatják a The Persistence-t, akik nem rendelkeznek PlayStation VR-ral. Az újrahangszerelt, roguelike túlélőhorror minden jelentős platformra megjelenik nyáron.

A Sony egykori Studio Liverpooljának romjain éledt újjá a Firesprite csapata, akik a The Playroom és a Run Sackboy! Run! után elhozták nekünk 2018-ban a The Persistence-t. A belsőnézetes, roguelike horrorjátéknak egyetlen szépséghibája volt: csakis PlayStation VR-ral lehetett játszani.

A fejlesztők azonban eltökéltek, hogy minél többen élvezhessék az elhagyatott űrhajón való barangolás vérfagyasztó élményét, úgyhogy hamarosan minden lényeges platformra kiadják. Ennek érdekében kicsit turbóztak a játékon és az irányítást is újradolgozták, de minden más maradt a régiben.

A The Persistence „síkképernyős” változata nyáron lát napvilágot PC-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PlayStation 4-re. Sőt, aki már birtokolja a PlayStation VR-on, az egy egyszerű frissítéssel ezt a verziót is megkapja az utóbbira.

12.
12.
kryszisz
#5: Nem is tudom...talán, hogy elterjedjen a technológia, jobb és kelendőbb legyen? A Valve sem hülye, csak szeretné eladni a szemüvegjeit (sikerrel ahogy az adatok mutatják), és erre egy Half Life-nál semmi sem lehet jobb csalogató. Pláne, hogy amit eddig mutattak a játékból azok alapján a minőség - jó Valve szokáshoz híven - a csillagos eget verdesi majd. Most már teccik érteni?
10.
10.
crytek
#6: Ott van a steam stat.. Minden hónapban kemény 0.2x-0.5% körül van a VR erre írtam világszinten ennek a 0.5%-nak gyártanak játékokat. Felőlem eladhatnak 18 billiárd VR headsetet is ha csak porosodnak a stat szerint....

#7: Ne szarj be ha már lesz értelmes szemcsi lesz nekem is.. Addig ti bétázzátok ezt megköszönöm már most.
6.
6.
#5: Ahogy elnézem a számokat, baromira nem 0.5-1%.
'19 utolsó negyedév:

https://www.pcguru.hu/hirek/ennyit-er-egy-uj-half-life-ime-a-legfrissebb-eladasi-adatok-a-vr-piacrol/52894

És az első:
https://www.hwsw.hu/hirek/60533/idc-ar-vr-virtualis-valosag-piac.html

Azért mert te sajnálod rá a pénzt, még nem kell szarozni.
2.
2.
crytek
Ez jó. Minden VR shitnek így kéne jönne hogy bárki tolhassa.
1.
1.
zozo76hun
VR alatt beszaratos, marha jo elmeny. VR nelkul... hat, kozel sem fogja hozni azt a felelmetes atmoszferat, meg persze az "OTT VAGYOK" erzesnek is lottek kapasbol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...