Rogue Company - most már tényleg free-to-play

  • Írta: gorien
  • 2020. október 2.
  • Korai verzió
Link másolása
A Rogue Company már a nyáron elstartolt korai hozzáférésű játékként, ám akkor még meg kellett vásárolnunk a Founder's Packet, hogy játszhassunk vele. Tegnap azonban nyílt bétába lépett, és így már minden platformon ingyen gyűrhetjük.

A Rogue Company a First Watch Games és a Hi-Rez Studios multiközpontú, külső nézetes taktikai lövöldéje. Free-to-play címnek készül, de a nyári korai hozzáférésű startkor még be kellett ruháznunk valamelyik Founder's Packbe, ha játszani szerettünk volna vele. A zárt próbaidőszak nagy sikernek bizonyult, kétmillió játékost tudhat magáénak a Rogue Company a különböző platformokon, tegnap pedig átlépett a nyílt béta korába – és mostantól tényleg free-to-play.

Ebben a lövöldében a Rogue nevezetű, eltérő képességekkel rendelkező zsoldosokat irányítjuk, és a nyílt bétát rögtön egy új karakter, Dahlia bevezetésével kezdjük. A játék minden platformja között él a cross-play és a cross-save is, így teljesen lényegtelen, mi vagy a barátaink épp melyik gépről nyüstöljük. A csapat szerint a Rogue Companyben nincs helye pay-to-winnek minden DLC-je kizárólag kozmetikai elemeket fog tartalmazni. Roadmapen is láthatjuk, mit terveznek még az év hátralévő részére:

A Rogue Company PC-n (az Epic Games Store-ból), Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...