Mégsem zár be a PS3 és a PS Vita áruháza

  • Írta: gorien
  • 2021. április 20.
  • Hír
Link másolása
Pletykaként indult, majd hamar valósággá lett, hogy a Sony bezárja a digitális boltjait néhány régebbi konzolja előtt. A cég azóta azonban meggondolta magát, így nem kell attól félnünk, hogy nem juthatunk hozzá a PS3 és a PS Vita játékaihoz.

Március végén röppent fel a pletyka, hogy a Sony befejezi a PlayStation 3, a PlayStation Vita és a PSP játékainak digitális árusítását – a szóbeszéd aztán hamar hivatalos megerősítést is nyert. A Sony azóta azonban meggondolta magát, legalábbis részben: elmondásuk szerint már látják, hogy a korábbi bejelentéssel rossz döntést hoztak, amit eredetileg azért akartak meglépni, hogy az erőforrásaikat az újabb konzolokra fordíthassák.

Ugyanakkor már látják, hogy a klasszikus játékok kedvelői jelenleg is nagyon elhivatottak a korábbi konzolok mellett (hiába használja a Sony játékosbázisának nagyobb hányada az újabb gépeket), ezért a PS3- és a PS Vita-játékok árusítását mégsem szüntetik be, a PlayStation Store továbbra is elérhető lesz rajtuk. Egyedül a PSP nem kerüli el a korábban belengetett sorsát: az az áruház az eredeti terveknek megfelelően, 2021. július 2-án bezár.

17.
17.
NECROSMOKE
#15: Eddig azt toltam, de most a sztorikat viszem végig.
16.
16.
delphijos
A Vita nálam is megy még. Sőt , ami fut rajta az fent van a Vita TV-n is. Van ami PSP game. Megunhatatlan RPG-k....
15.
15.
llevvi
#13: Bad Company 2 és BF 3-t multiban tolod?
14.
14.
llevvi
13.
13.
NECROSMOKE
#3: Példéul én. Most is BF Bad Comoany 2, BF 3 és AC: BF játszom.
12.
12.
NECROSMOKE
#7: Az a beszéd. Az egy elég ritka játék. És korához képest szép is. Fényképezel ezerrel.
11.
11.
Heldengeist
#10: "The YLoD most commonly affects all PS3 models and chech-20xxA / chech-20xxB slim models" - https://retroconsoles.fandom.com/wiki/Yellow_Light_of_Death

Látszólag ezekben is csak jobbra kell cserélni az érintett kondikat és a hűtőpasztát és megelőzhető a baj.
10.
10.
adamsfamily
#8: Párom húgának Slim PS3 volt.Simán beszart sárga leddel,pedig nem mondanám,hogy agyon használta volna.
Húgom párjának,viszont még működik a Slim Ps3.
9.
9.
Nothing
#3: Ha normálisan használod, időnként karbantartod, vagyis általánosságban vigyázol rá, akkor bírni fogják. Nálam még a 30 éve vásárolt (és már akkor is használtan!) C64-es is köszöni, jól van, de a PS-kvartet is hibátlanul működik. A PS3-mam jövőre lesz 10 éves, tavaly kellett BDD-t cserélni benne, azon kívül kutya baja.
Odafigyelés kérdése az egész.
8.
8.
Heldengeist
#6: A korai fat modelleken kívül, amit súlytott a YLoD probléma, nem egy döglődős fajta a PS3. A Slim és a Super Slim már nem küzd ezzel a problémával.
7.
7.
Zisten
Én mostanába pont visszaszoktam a PS3ra.
Afrika játékot platinázom.
Bírja az még. Van még mit pótolni, meg újrajátszani.
6.
6.
JohnSpartan
#5: Nem tudom mikor hagytàk abba a gyàrtását de biztos már egy jó pár éve. És ha ebből indulok ki a legújjabb széria is már 4-5 éves lehet ami már jócskán túlment a garin. És akkor még nem besztem a régi gépekről amiknek nagy általánoságban alaplapi hibával mentek a levesbe (sárga led).
5.
5.
Heldengeist
#3: Remekül. Miért ne bírnák?
1.
1.
NECROSMOKE
Egyik legjobb dolog sanyiéktól mostanában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...