Újra kiadják a klasszikus Jurassic Park-játékokat

  • Írta: pandaril
  • 2023. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A 8- és 16-bit éra játékait a Limited Run Games újítja fel, egyelőre még nem tisztázott a megjelenés, annyi biztos, hogy a fizikai kiadások előrendelése ősszel indul majd.

A Limited Run Games a saját Carbon Engine-jének segítségével újítja fel az eredetileg NES, Game Boy és SNES rendszerekre kiadott Jurassic Park és Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues játékokat, azonban a trailer sejtelmesen arra kéri a játékosokat, hogy kísérjék figyelemmel a gyűjtemény érkezését (lehet, hogy kerül még bele másik cím is?).

A fizikai kiadások szerelmeseinek is kedvez a kiadó, a lemezek előrendelése szeptember 1. és október 15. között lesz majd lehetséges. A gyűjtők számára is tartogatnak nyalánkságokat, például az eredeti játékok zenéje CD-n, vagy Dr. Alan Grant igazolványának másolata, az egészet pedig egy, az eredeti film VHS kazettáját idéző csomagolásban.

Hogy a gyűjtemény mikor lesz elérhető, még nehéz megmondani, nem kizárt, hogy csak jövőre érkezik meg a célplatformokra.

4.
4.
cyberstaker
#2: Épp most tolom Steam Decken emulátorral. Kegyetlen nehéz, de rohadt jó :D
3.
3.
Duka Zoltán
Ott van hogy pc-re is jön.
2.
2.
Yanez
Én a PS1-es JP-t imádtam a legjobban. Azt is újíthanák.
1.
1.
markoci555
nekem ezek eléggé kimaradtak, emlékszem azzal a felülnézetessel játszottam rég, ilyen 9999 in 1 programban, de ha jól látom csak konzolokra jön?
meg kicsit drágállom is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...