Kiszivárgott a Prince of Persia: The Lost Crown előzetese

Link másolása
A 2023-as The Game Awards rendezvényétől már csak órák választanak el minket, azonban úgy tűnik, hogy a Ubisoftnak nem sikerült titokban tartania a műsorra szánt tartalmat.

A The Game Awards az év legnézettebb és legnívósabb videójátékos rendezvénye, aminek a keretein belül az elmúlt tizenkét hónap munkásságát díjazzák a szakértők. Néhány órán belül érkeznek a látványosabbnál látványosabb bejelentések és előzetesek, azonban nem minden tartalom maradt titokban a műsor kezdetéig. A Prince of Persia: The Lost Crown ma éjszakára szánt trailere idő előtt napvilágot látott: a Ubisoft akció-platformerének a kiszivárgott anyagát azonban már el is távolították az internetről!

 Amit nem tudtak eltűntetni, az a demó bejelentése volt: a trailer végén beszámoltak arról, hogy 2024. január 11-én, egy héttel a játék hivatalos megjelenése előtt elérhető lesz a játék próbaverziója. A Prince of Persia: The Lost Crown 2024. január 18-án jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switch-en.

1.
1.
Seraph
Sose értettem egy reklám ha korábban kikerül miért lehet gond.
Mindenesetre a játék ígéretes, végre talán valami nem lesz szemét az ubitól az utóbbi években.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...