Startolt a Codename: Panzers - Cold War oldala

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Elindult a magyar Stormregion új stratégiájának, a Codename: Panzers - Cold Warnak a hivatalos weboldala, mely egyelőre angol és német nyelven érhető el.
Elindult a magyar Stormregion új stratégiájának, a Codename: Panzers - Cold Warnak a hivatalos weboldala, mely egyelőre angol és német nyelven érhető el. Alant olvasható a hivatalos sajtóközlemény:

Internetre fel!
Végy részt az 50-es évek legveszélyesebb
konfliktusában!

Indul a Codename: Panzers™ - Cold War weboldal

Darmstadt, Augusztus 13. 2007 – A mai napon megnyitja kapuit a hivatalos Codename: Panzers™ - Cold War weboldal, amely a www.panzers-coldwar.de címen érhető el. A szemet gyönyörködtető oldal a berlini Tempelhof reptér elhagyott irányítótermébe kalauzolja a látogatót. Egy 1949-ben történt tragikus légibaleset nyomán itt söpört át a Vörös Hadsereg offenzívája, és ez a Stormregion új valósidejű stratégiai játékának kezdő helyszíne is. A híreken, screenshotokon és illusztrációkon kívül az egyedi tervezésű oldal az érdekes funkciók, információk és interaktív elemek széles választékát kínálja; ezek csak arra várnak, hogy az irányítóterem látogatói felfedezzék őket. A Codename: Panzers™ sorozat legújabb epizódjának terjesztését és értékesítését az Electronic Arts végzi, a megjelenés PC-re 2008 első negyedévében várható.

Az 1949-es berlini blokád során, mikor a Németországban állomásozó nyugati és szovjet erők közti feszültség a tetőfokára hág, drámai következményekkel járó légibaleset történik a berlini Tempelhof repülőtér felett. Egy élelmiszert szállító amerikai gép és egy szovjet vadász tragikus pusztulása nyomán a hidegháború egyik pillanatról a másikra felforrósodik. A kegyetlen Sztálin irányította Vörös Hadsereg, melynek létszáma a második világháború végére hatalmasra duzzadt, csak a megfelelő alkalomra vár, hogy az Észak-Atlanti Szerződés tagországaira rontva folytathassa a terjeszkedést nyugat felé.
3.
3.
janotka4
Én már nagyon várom a játékot edig az összes részével játszotam és nagyon jók voltak!
2.
2.
Mast3rmind
Egy ici-pici gondom van csak ezzel... Hol van a magyar oldal? :'(
1.
1.
Bloodrose
Ügyesek voltak, hogy megtartották a jogokat, és át tudták vinni a játék nevét az EA-hoz. Vagy az EA vette meg azokat, de azt kétlem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...