Csak valódi pénzért vehetjük meg a Disney Speedstorm következő szezonbérletét

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 10.
  • Hír
Link másolása
A játék következő szezonjának frissítésével közölték a fejlesztők, hogy a prémium season passt már nem vásárolhatjuk meg a játékon belüli prémium valutával, kizárólag valódi pénzért férhetünk hozzá.

A tavaly megjelent versenyzős játékban az ismert Disney-karakterekkel versenyezhetünk változatos pályákon keresztül, ráadásul teljesen ingyenesen. Live service játékról lévén szó természetesen itt is van season pass, viszont ezt eddig a játékon belül farmolható Tokenekkel is megvásárolhattuk.

A most induló 7. szezonnal érkező frissítés részeként ezt megváltoztatták a fejlesztők, és a prémium Golden Passt kizárólag valódi pénzes vásárlással szerezhetjük meg, az ára 9,99 dollár, de 20 dollárért még a szintugrást is kikerülhetjük. Természetesen továbbra is elérhető marad az ingyenes szezonbérlet is.

Érthető módon a játékosok nem örülnek a váratlan változásnak, egyesek kifejezetten nehezményezik a dolgot. Az egyik Reddit-felhasználó elmondása szerint még az Early Access fázisban támogatta a játék elkészültét, amikor még az volt az ígéret, hogy a prémium season passt Tokenért is megszerezhetjük.

Maga a 7. szezon április 17-én indul majd, és két részre oszlik, részenként 4-5 fejezettel. Az egyes részekben lesz egy-egy szezonbérlet, egyenként 100 megszerezhető díjjal. A Disney Speedstorm 2023. április 18-án jelent meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switch-re és mobilokra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...