SGF 2024: Itt nézheted vissza a Silent Hill Transmission adását!

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 31.
  • Rendezvény
Link másolása
A Sony játékbemutatóját a Konami streamje követi, amely kizárólag a Silent Hill köré összpontosul. A Transmission 43 perces adásában szó eshet a Silent Hill 2-remake megjelenési dátumáról és az új mozifilmről is.

A Konami végre megnyitja az infócsapot a népszerű túlélőhorror frencsájz kapcsán, a közelgő játékokról szóló új hírekre és látnivalókra koncentrál a Silent Hill Transmission adása, de részletesebb bepillantást nyerhetünk a mozifilmre, nem beszélve az új mechandise-ról sem.

Nyilván minket a Silent Hill 2 remake-jének megjelenési dátuma érdekel, ami végre kiderülhet, de további részletekre számítunk a Silent Hill: Townfallról is. Talán többet is megtudhatunk a Silent Hill f-ről is, amit a NeoBards Entertainment készít - lesz a széria következő fő része, amely a vidéki Japánban játszódhat az 1960-as években. Sok mindenre számíthatunk az állítólag 42 perc és 38 másodperc hosszú közvetítésben, ami magyar idő szerint hajnali 0:50-kor indul.

A fenti videóablakban élőben követheted nálunk.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
GAMEROD
Megint felmerül a kérdés, hogy mezei textúra csere, vagy teljesértékű remake nulláról kezdve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...