Launch traileren a Shin Megami Tensei V: Vengeance

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 4.
  • Videó
Link másolása
A 2021 Nintendo Switch exkluzív játék újrakiadása a jövő héten jelenik majd meg minden platformra, most pedig már megnézhetjük a hivatalos launch trailert is.

A Persona testvérsorozat nem annyira ismert, viszont egyáltalán nincs oka panaszra a fejlesztőknek, lévén az alig pár éve megjelent játékuk felújított és bővített kiadása hamarosan a boltok polcaira kerül. A Vengeance alcímet viselő verzió nem csak pár extra küldetést tartalmaz, a játék elején meghozandó kardinális döntés alapján két teljesen más irányba mehet tovább az egyébként sem rövid történet.

Ennek, és az egyébként tényleg jelen lévő bővítéseknek hála a játékidő gyakorlatilag megduplázódik, a lehetséges befejezések száma pedig így még tovább gyarapodik. És most már itt van a játék hivatalos launch trailere is.

A Shin Megami Tensei V: Vengeance június 12-én jelenik majd meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStaion 4-re, PlayStation 5-re és természetesen Nintendo Switch-re is.

1.
1.
Ganzer
Erre én mennyit vártam mikor még megvolt a switch-em. Aztán kipörgettem a többi engem érdeklő játékot, meguntam a várakozást és eladtam a switchet, mostmeg már nem különösebben izgat ez a cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...