Megjelent PlayStationre az Octopath Traveler, a második rész pedig Xboxra

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 6.
  • Hír
Link másolása
Igazak voltak a korábbi szóbeszédek, a Square Enix szépen shadow droppolta az Octopath Travelert PlayStationre, míg a második rész Xboxra is befutott, ráadásul kapásból bekerült a Game Pass kínálatába, az első résszel együtt.

A Square Enix még tavaly hintette el, hogy valamikor idén Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is tiszteletét teszi az Octopath Traveler II, sőt a legutóbbi szivárgások szerint bekerül a Game Pass kínálatába is bekerül. Ugyanakkor a tajvani korhatár-besorolásért felelős hivatal azt is megszellőztette, hogy az első rész végre PlayStation 4-re és PlayStation 5-re költözik. Nos, minden előzetes bejelentés nélkül mindkét kiadás megérkezett a semmiből.

Az Octopath Traveler tehát már elérhető a PlayStation Store-ban 60 eurós áron, míg a folytatás szintén ilyen árcédulával az Xbox Store-ba is bekerült. A Game Pass-előfizetők pedig extra kiadás nélkül hozzájuthatnak mindkét részhez.

Ha mindkét játékot megvásárolnánk PlayStatonön, Xboxon, PC-n vagy Switchen, akkor most kedvezményes áron, 75 euróért juthatunk hozzá.

Érdemes beruházni a diorámás látványvilággal operáló jRPG-kbe, hiszen igazi kincs mindkettő. Az első részből több mint 3 millió példány talált gazdára, míg a folytatásból több mint 1 milliót adtak el tavaly júniusig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...