Már a Sony is megerősítette a következő Uncharted-filmet

  • Írta: zoenn
  • 2024. június 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha a 2022-es Uncharted-mozit korántsem övezte olyan széles kritikai elismerés, mint a The Last of Us- vagy a Fallout-sorozatot, mégis tódultak rá a nézők. A Sony Pictures csak most jelentette be hivatalosan a folytatást.

Minden idők ötödik legnagyobb bevételt hozó videojáték-adaptáció lett az első Uncharted-film, amely több mint 407 millió dollárt tejelt a kasszáknál világszerte. Noha a kritikusok nem voltak elájulva tőle, összességében takaros kis kalandfilmmel volt dolgunk, nem véletlen, hogy a Sony kilátásba helyezte a folytatást, sőt, korábban is azt nyilatkozta, hogy több filmet szándékozik készíteni.

A Variety beszámolója a minap szépen sorba vette a Sony Pictures Entertainment soron következő projektjeit, amelyek között az Uncharted II is szerepel (Tarantino utolsó mozija és a The Beatles-film mellett). A fiatal Nathan Drake szerepében ismét Tom Hollandot láthatjuk, míg Victor Sully bőrébe ezúttal a Mark Walhberg bújhat. Utóbbi decemberben azt nyilatkozta, hogy a folytatás forgatókönyve már el is készült.

Hogy mikor kezdik forgatni a második részt, és vajon a stábtagok közül, ki tér vissza a folytatásra, az egyelőre rejtély. A Sony Pictures még nem árulta el a tervezett premierdátumot sem. Érdekes, hogy a gyártó a Nintendóval közösen dolgozik a The Legend of Zelda élőszereplős adaptációján is.

1.
1.
huster14
Inkább a Sony a túlhypeolt és agyoncsépelt TLoU széria helyett az Uncharted játék folytatásán agyalhatna valami új főszereplővel vagy Nathan Drake visszatérésével vagy valami családon belüli felkutatható örökséggel, annyi lehetőség van pedig... Évek óta várok valami jó AAA kalandjátékra, összes Uncharted és TR játékot kijátszottam és csak várok és várok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...