Tíz percig mozog az A Quiet Place: The Road Ahead

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 19.
  • Videó
Link másolása
A vérengző űrlények érkezése után hónapok hangulatát is meghozza a videó, amelyben hősnőnknek egyedül kell teljesítenie egy rendkívül egyszerű dolgot: ki kell jutnia.

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb horror franchise-a lett a Hang nélkül, ahol a bármilyen hangra hiperagresszívan támadó űrlények a kihalás szélére sodorták az emberiséget, akik állandó némaságban igyekeznek túlélni. Az eredeti film és a folytatása mellett nem olyan régen jelent meg az előzmény is, ami az első napok borzalmait igyekezet átadni a nézőknek.

És hamarosan érkezik a franchise első hivatalos játékadaptációja, amelyben egy Alex nevű asztmás lányt irányíthatunk majd. A célunk egyszerű, ám mégis már-már herkulesi feladat: kijutni a szörnyektől hemzsegő épületből úgy, hogy lényegében tehetetlenek vagyunk a halál angyalaival szemben. Némi könnyítés, hogy a szörnyek teljesen vakok, így az nem számít, hogy látnak-e minket, viszont egyetlen óvatlan lépés is elég ahhoz, hogy meghaljanak minket, és akkor bizony mindennek vége. A IGN jóvoltából most közel tíz percen át élvezhetjük a rettegést, ahogy hősnőnk egy kórházból igyekszik kijutni.

Az A Quiet Place: The Road Ahead a fenti videó alapján egy lassú, metodikus élménynek ígérkezik. Pontos megjelenésről továbbra sincs hír, annyi biztos, hogy a játék az idén jelenik majd meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...