Az idén jön az A Quiet Place: The Road Ahead

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Saber Interactive kiadásában és a Stormind Games fejlesztésében jelenik meg a csendes horror játékadaptációja, ami egy eredeti történet lesz a filmekben megismert világban.

Bár tudtuk, hogy készülőben van egy játék, ami a Hang nélkül univerzumában játszódik majd, eddig nem sokat lehetett tudni róla. Most viszont a Saber Interactive hivatalosan is bejelentette az A Quiet Place: The Road Ahead címet viselő túlélő-horrorjátékot. A The Road Ahead nem adaptáció lesz, hanem egy teljesen új történet, ami a filmekben is megismert világban játszódik majd. Főhősünk egy magányos túlélő lesz, akinek a nemcsak el kell érnie céljához, de ezt néma csendben kell megtennie.

Az utóbbi évek egyik legjobban sikerült horror története a szituáció természetellenességével lopta be magát milliók szívébe, ezért nem is meglepő, hogy a folytatáson felül spinoff-sorozat is készül. A játék első trailere is már elérhető, ami alapján a filmekből ismert atmoszférát is sikerült átültetnie a fejlesztőknek.

És igen: a A Quiet Place: The Road Ahead még az idén megjelenik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Pontos megjelenési dátumot ugyan nem kaptunk még, de már kívánságlistára helyezhetjük a választott platformunkon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...