Castle Crashers DLC a láthatáron

  • Írta: JesusHun
  • 2024. július 27.
  • Hír
Link másolása
Több mint 10 évvel a megjelenés után kap kiegészítőt PC-re a The Behemoth fejlesztőcsapat színes Beat 'em up-ja. Az új DLC-ben mindenki megrajzolhatja a saját karakterét, vagy letöltheti másokét a Steam Workshopon keresztül.

A Castle Crashers egy rendkívül szórakoztató Beat 'em up, ami akkor mutatja meg igazi oldalát, ha barátokkal összeverődve csépeljük az ellenséges erőket. A játék pofon egyszerű, a színes lovagokkal kell végig kombózni a különböző pályákat, közben fejleszteni a képességeket és megnyitni a szokatlanabbnál szokatlanabb fegyvereket, majd a pályák végén kiszabadítani a hercegnőket.

A Painter Boss Paradise kiegészítőben a pusztítás helyét az alkotás veszi át – utána persze megint csak a darálás jön, csak új hacukákban –, saját karaktereket rajzolhatunk, amiket aztán fel is tölthetünk más játékosok számára, vagy mi is mazsolázhatunk a többiek kreálmányaiból a Steam Workshopnak köszönhetően.

A dolog itt nem áll meg, minden eddigi fegyver és játszható karakter ráncfelvarráson esik át, valamint csatlakozik a harchoz Paint Junior, aki a képzelete erejével – és a másfél méteres grafit ceruzájával – küzd meg ellenségeivel. Megjelenési dátumot nem kaptunk, arra kicsit még várni kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...