Vought Rising - előzménysorozatot kap a The Boys

  • Írta: szlav
  • 2024. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Eric Kripke és társai a San Diego Comic-Con színpadán rántották le a leplet a The Boys következő mellékhajtásáról. Egy vérgőzös előzménysztorit kapunk Soldier Boy-jal és Stormfronttal a főszerepben.

A Gen V tinis, sulis melléksztorija után egy második spinoff-sorozatot is kap az Amazon megbotránkoztató szuperhősös szériája, a The Boys. A Comic-Conon a The Boys panel utolsó perceiben színpadra lépett Jensen Ackles (Soldier Boy), hogy lerántsa a leplet a Vought Rising című új sorozatról, amely felett Paul Grellong showrunner és Eric Kripke, a The Boys alkotója közösen bábáskodnak.

Ahogy azt már a címből is kitalálhattuk, egy előzménysztoriról lesz szó, amely bemutatja a szuperhősöket pórázon tartó Vought óriásvállalat felemelkedését. A cselekmény egészen a korai 1950-es évekig repít majd vissza bennünket, a véres nyomozós krimi központjában pedig két már jól ismert szereplő, Soldier Boy és Stormfront (avagy Clara Vought) állnak majd. Természetesen ismét Jensen Ackles és Aya Cash alakítják a karaktereket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...