Like A Dragon: Yakuza - így fest az Amazon sorozata

  • Írta: szlav
  • 2024. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Októberben érkezik a Prime Videóra a Like A Dragon: Yakuza, a San Diego Comic-Con alkalmával pedig a stúdió nyilvánosságra hozta az élőszereplős sorozat első teaserét. Már alig várjuk a premiert!

Hamarosan élőszereplős sorozat formájában is átélhetjük a Ryu Ga Gotoku Studio japán mafiatörténetét, hiszen október 24-én debütál a Prime Video kínálatában a Like A Dragon: Yakuza. Habár a főszerepet Kazuma Kiryu (Ryoma Takeuchi) kapja, a sorozat története csak részben dolgozza fel a videojátékok eseményeit, sok újdonságra számíthatnak azok is, akik már rongyosra játszották a nagymúltú széria epizódjait.

Ha már epizódok: kissé szokatlan felállásban érkezik majd a mindössze hatrészes évad. Október 24-én kapjuk meg egyben az első három epizódot, ezt követően pedig november 1-jén kerül fel a maradék három rész a streamingszolgáltató könyvtárába. Kíváncsian várjuk, hogy a sorozat mennyire tartja meg a videojátékok őrültebb oldalát - a lenti felvételeken jól láthatjuk, hogy Japán alvilágának legsötétebb oldala mindenképp a nézők elé kerül, de valljuk be, nem lehet igazán Yakuza a Yakuza a hajnalig tartó karaoke és pacsinkózás nélkül.

2.
2.
crytek
A Prime gamingbe ha raknának 1-2 régebbi yakuzát promoként biztos sokan örülnének
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon várom, de nagyon remélem, hogy ha már csak 6 rész, akkor azok egyenként legalább egyórásak lesznek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...