Tömény horror a Hellboy: The Crooked Man új előzetese

  • Írta: szlav
  • 2024. július 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha a meredek stílusváltás eddig nem lett volna egyértelmű, akkor a Hellboy: The Crooked Man legújabb kedvcsinálója minden kételyt elhesseget. Nem szívbajosoknak készül az új film.

Laza, vérengzős akciómozikként került korábban vászonra Hellboy Ron Perlman és David Harbour alakításában, a Jack Kesy főszereplésével érkező új reboot azonban sokkal sötétebb és félelmetesebb tónusban mutatja be féldémon nyomozó egyik korai ügyét. Az Appalacha-hegységet hátborzongató gonosz erők és a titokzatos Crooked Man kísértik, úgyhogy igazi hátborzongató, ördögűzős kalamajkára számíthatunk. Csekkoljátok a legújabb előzetest, amit a San Diego Comic-Con alkalmával hoztak nyilvánosságra:

Ha pedig ennyi nem lett volna elég a borzalmakból, akkor itt egy további egyperces klip is, amiben a trailer elején látható "átalakulást" láthatjuk teljes pompájában. Ja, nem éppen gyerekeknek való anyag.

2.
2.
BrockSamson
A valtoztatasok ellenere is meglepoen husegesnek tunik az eredeti tortenethez.
1.
1.
csoki0619
Hát én nemtom, nekem van egy gyúrós cimbim magas vérnyomással, edzés után pont így néz ki mint ez a Temu-s Unravel karakter szterkón.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...