Új traileren a Gothic 1 Remake

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
A előzetes alapján azon felül, hogy a klasszikus játék hű újraalkotását kapjuk, egy élő, lélegző világot alkottak a készítők, ami reagál a játékosra, bármit is csinál – vagy nem csinál.

Újra mozgásban láthattuk a Gothic 1 Remake-t, és mi tagadás, minden perce élmény. A felújítást végző Alkimia Interactive modernizálta a látványvilágot, miközben hűen visszaadták az eredeti játék világának hangulatát, bár a látvány csak egy szelete a Gothic-élménynek. A látottak alapján a harcrendszer a modernizáció ellenére is komplex és kihívásokkal teli lesz, a világ pedig olyan, "amilyet még nem láttunk".

Erős szavak ezek, de ha valóban olyan lesz, mint amilyennek a trailerben ígérik, akkor valóban helytálló állítás . Ugyanis a völgy világa aktívan reagál a játékosra, arra, hogy milyen küldetések veszünk fel, azokat hogyan, milyen módon teljesítjük, mit teszünk, vagy akár arra is, hogy mit nem teszünk – ha a szituáció cselekvést kíván, de mi passzívak maradunk, a játék erre is reagál valahogy.

Az in-game rögzített látottak alapján nagyon erősnek ígérkezik a Gothic 1 felújított verziója, a modernitás mellett is az eredeti játék szellemiségét magán viselő alkotás bemutatójából viszont egy dolog hiányzik: a megjelenési dátum. Még egy hozzávetőleges időablakot sem kaptunk, csak egy megerősítést, hogy a játék PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is érkezik majd.

4.
4.
DragonBleacPiece
kedvet kaptam nyomni a 2-t, úgyis szar kedvem van kell vmi kikapcsolódás
3.
3.
crytek
GOTHIC REMAKE Open World Demo

https://youtu.be/4zj0HcyYphM?si=dZreNVAQ_eQnYaJa

Várom nagyon mivel imádom a Gothic szériát..de ránézésre oltári bukás lesz szóval RIP Gothic széria örökre :(
2.
2.
crytek
Csak az a fránya harc legyen kukázva ami a teaserbe volt. Szar így hogy nem tudni mit kukáztak mit nem a visszajelzések alapján.
1.
1.
hedzsooo
Tovabbra is igeretesnek fest. Az meg kulon tetszik hogy igyekeztek a rajongok visszajelzeseinek is eleget tenni, meg hogy pl. nem probaljak csak gyorsan osszedobni, es mindossze a cimmel eladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...