Új traileren a The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Az új előzetesben Hyrule új iterációján kívül az alapvető játékmechanikák részleteit is megismerhetjük. Alig másfél hónap van már csak hátra, hogy rendhagyó módon Zeldával vágjunk neki egy kalandnak.

A The Legend of Zelda-játékok legutóbbi részei egyszerű mechanikákra alapozva alkottak rendkívülit, és úgy fest, hogy az idei alkotás is hasonló ambíciókkal bír. Az ezúttal Zelda főszereplésével érkező The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom két legfontosabb mechanikáját ismerhetjük meg részletesebben a játék új előzeteséből.

Már a bejelentéskor is látható Echo képesség lehetővé teszi, hogy szinte bármit lemásoljunk, ami a játék világában az utunkba akad, a lehetőségek pedig szinte határtalanok, például megidézhetünk egy ellenfelet, hogy értünk harcoljon, vagy egy répát, hogy hűséges paripánkat magunkhoz édesgessük. A másik fontos képességünk pedig a Bind lesz, amivel összeköthetjük a hercegnőt egy tárggyal. A két fél ezek után együtt mozog majd, például eltolhatunk egy addig mozdíthatatlan sziklát. Az igazi varázslat akkor indul be, amikor a két képességet ötvözzük. A trailerben is látható megoldások csak néhány a számtalan lehetőség közül, így a Tears of the Kingdomhoz hasonló őrületes rajongói trükkök áradatára lehet számítani a játék megjelenése után. 

Hyrule új verzióját is megismerhetjük, és egyértelműen a korábbi, felülnézetes Zelda-játékok hangulatát igyekeztek megidézni a készítők, még ha a játékmenet nem is feltétlenül lesz visszatérés a gyökerekhez. A játék 2024. szeptember 26-án jelenik majd meg, természetesen csak Nintendo Swich-re

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...