Új Zelda-játék érkezik szeptemberben

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy rendhagyó verziót kapunk, ahol ezúttal tényleg a címszereplő Zeldát fogjuk irányítani, ez a változás pedig markánsan megváltoztatja majd a játékmenetet. Ez új Switch Lite modell is érkezik a játék kapcsán.

A két legutóbbi Zelda-játék sikeréhez nem fér kétség, a Breath of the Wild és a Tears of the Kingdom is kritikai és pénzügyi sikerként tarolta le a világot. Viszont Link kalandjai eredetileg egészen más megjelenéssel és játékmenettel rendelkeztek, és egy kicsit ebbe az érába kalauzol majd el minket az ősszel megjelenő The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is, ahol felülnézetből irányíthatjuk hősnőnket.

Nem elírás, ugyanis most nem Link lesz a főszereplő, hanem Zelda. A néma harcost ugyanis elnyelte egy portál, Hyrule több más lakosával együtt, és a bölcs hercegnőre vár a feladat, hogy megmentse a királyságot. Persze, nem karddal és pajzzsal, hanem az eszével teszi majd ezt. Különleges varázsjogarunkkal lemásolhatunk gyakorlatilag mindent, és korlátlan számban megidézhetjük azt. Ez az elsőre egyszerű mechanika viszont olyan mélységeket kínálhat, mint a Tears of the Kingdom kombinációs megoldása.

A The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom pedig már megjelenési dátumot is kapott: szeptember 26. A játék megjelenésének apropóján egy új Switch Lite modellt is kapunk, Hyrule Edition névvel, ami egyszerre jelenik majd meg Zelda kalandjával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...