Worms Armageddon - évfordulós kiadást kapnak a harcias kukacok

Link másolása
Évfordulós kiadás érkezik a kukacos kultjátékból, szeptemberben jön a Worms Armageddon Anniversary Edition! A bejelentés mellé egy hangulatos trailer is társul ami a játékmenetbe nyújt betekintést.

Évfordulós kiadás érkezik az 1999-es kultjátékból, a Worms Armageddonból. A LAN-partyk közkedvelt címében harcias kukacok küzdöttek egymás ellen a legkülönfélébb fegyverarzenál bevetésével. Most pedig a Nintendo Direct keretén belül bejelentésre került a felújított változat, ami egyszerűen csak a Worms Armageddon Anniversary Edition címet viseli.

Az új kiadás idén szeptemberben fog érkezni, hogy modern rendszereken is elérhetővé tegye a háborúzó csúszómászókat, a bejelentés mellé ráadásul egy hangulatos trailer is társul, ami a játékmenetbe nyújt betekintést. A játék teljes kontroller-támogatást, achievement-rendszert, feljavított grafikát, sőt az eredeti játék Gameboy Color portját is tartalmazni fogja, ezzel bizonyossá téve, hogy a régi rajongóknak kötelező, a újoncoknak pedig kiváló választás lesz az évfordulós kiadás.

A Worms Armageddon Anniversary Edition szeptember 26-án jelenik meg Xbox One, Xbox Series X|S, Playstation 4, Playstation 5 és Nintendo Switch platformokra.

5.
5.
FelixSylvester
4.
4.
crytek
Amúgy a pcs verzió ennyire nem fontos most? Rengeteg oldalon nem is említik + steamen sincs egyelőre szó róla...biztos jön pcre?
3.
3.
csoki0619
Ebben volt magyar szinkron is ha jól rémlik. A VAKEGÉÉÉÉR volt a kedvencem.

Holybomb, a Banán, de a kedvencem a botos öreglány volt. A családtagokról elnevezett kukacok, a mai napig emlékezetes pályák. Imádtuk, de útáltuk is egymást, mikor előkerült a baseball ütő vízközeli részen. :-)
2.
2.
crytek
Ezzel a résszel játszottam a legtöbbet. Rendesen beleélős volt amikor (már nem is emlékszem a játékmod nevére) az volt a lényeg ahogy haladsz előre egyre több és egyre erősebb gépek ellen kellett tolni. Egy kukaccal ha jól emlékszem 15 elite szintü ellen mekkora feeling volt csapatni
1.
1.
Extol
Az Armageddon volt a Worms játékok zenitje, nem tudom mennyit játszottam, de bőven 100 óra felett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...