Szárnyal a Deadlock, új funkciók érkeztek a játékba

  • Írta: pandaril
  • 2024. augusztus 31.
  • Hír
Link másolása
A Valve "titkos" hero shooterével már a hivatalos bejelentés előtt is több tízezren játszottak egyszerre, most pedig az egyidejű játékosszám meghaladta a 100.000-t.

Érdekes azt látni, hogy egyes hero shooterek az állandó negatív visszhang közepette is relatíve sikeresnek mondhatók, míg más lényegében halva született projektek. És aztán ott van a Valve új játéka, a Deadlock, ami úgy ért el több tízezres egyidejű játékostábort, hogy lényegében papíron nem is létezett, és még most is csak azok csatlakozhatnak be, akiket meghívtak azok, akik már játszanak vele.

Ez az exkluzivitást biztosító extra lépés általában megakasztja egy termék vagy egy játék elterjedését, legalábbis elméletben. Ehhez képest a Deadlock legutóbbi csúcs játékosszáma a cikk írásának pillanatában 127.256 fő volt, ami több mint duplája a nagy riválisnak számító Overwatch 2 24 órás csúcsának.

A Valve nem tétlenkedik, és már most több mint 100 javítást eszközölt a játékon, és bekerült a falról való elrugaszkodás új mechanikája is. A Deadlock hivatalosan még mindig csak korai hozzáférésben elérhető, és a játék Steam-adatlapján is alig találni róla információt, így a legtöbb információ azoktól a játékosoktól származik, akik maguk is bejutottak és játszottak vele.

4.
4.
IgazságotFráternek
Azért jó lenne ha a Valve is bukna az ilyen fosjaikkal.
A Team Fortress sztem anno egynek belefért, de hosszútávon minden játékos és digi világutazó jobban járna ha nem bontanák millió darabra az ilyen online teret és a játékosokat. 10 éve, -de lehet van már 20 is- még keményen fikázták a koreai online függő, célban,-életben,történetben sehova nem vezető droidokat, akarom mondani játékosokat és kedves vásárlókat, erre meg ma presztízsnek számít ilyenekhez tartozni és minnél mélyebbre süllyedni.
3.
3.
Extol
Engem is meghívtak de én inkább megvárom a megjelenést. Van mivel játszani egyébként is
2.
2.
Zuzmo
A Deadlock inkább moba mint heroshooter.
1.
1.
GMatyi
Javítsatok ki ha tévedek, de az a link az OW 2 csúcsáról az csak a steames nem? aki nem steamről indítja az nem számolódik bele ebbe
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...