Kiszivároghatott a Horizon: Zero Dawn Remaster létezése

Link másolása
Ismét az ESRB volt a ludas, a besorolásokért felelős szervezet listáján feltűnt a Horizon: Zero Dawn Remaster, így szinte borítékolható, hogy a feljavított kiadás PS5-re és PC-re is megérkezik majd a közeljövőben.

Egy ideje már pletyka szinten terjengett Aloy első kalandjának újrakiadása, a PlayStation 5 Pro novemberi érkezése és a bemutatón mutogatott Horizon gameplay pedig lehet hogy nem csak véletlen egybeesések. Az ESRB az utóbbi időben több megjelenést is idő előtt leleplezett, ezúttal viszont egy AAA cím feljavított kiadása került nyilvánosságra, ami csöppet nagyobb horderejű mint egy kecske szimulátor port, vagy egy érkező update.

Az oldalon "Horizon Zero Dawn Remastered" névvel, "T for Teen" besorolással PS5 és PC platformokra volt megjelölve az esetlegesen érkező feltuningolt játék, a még ma is szépnek mondható blockbuster sokat profitálna a ray tracingből, a grafikai és teljesítménybeli javítások mindig jót tesznek egy adott címnek. Érezhetően a remaster és remake kiadások korát éljük, ami a PlayStation 3-as érában indult be a PS2-es feljavított kollekciókkal, de a PlayStation 4 is folytatta a jól bevált trendet, és nem úgy tűnik hogy alábbhagyna az ilyen jellegű művek utáni igény.

Persze amíg a Sony vagy a Guerrilla csapata valamilyen formában nem erősíti meg, nem vehetjük 100%-ra a dolgot, de kicsi az esély rá, hogy valami tévedés történt.

3.
3.
gegory
Na ez az iskolapéldája az indokolatlan remasternek. Persze lehet még javítani de újra kiadni 20e egy kicsit finomított játékért ezt is acsak konzolosok szenvedik meg :S Csak a poénért elővettem és elindítottam és egy RTX 2060-as kimaxolva; még mindig valami csodálatos a játék. Olyan élő és látszik, hogy a fejlesztők szívüket és a lelküket bele adták a fejlesztésbe.
2.
2.
Shadowclaw891
Ez most tényleg komolyan gondolják ?
1.
1.
crytek
Meg közben a Red Dead Redemption 1 pc-s portról is újra szólnak a hírek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...