Bemutatkozott a Splinter Cell: Deathwatch

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Cooltúra
Link másolása
Csak úgy özönlenek az izgalmas bejelentések a Netflix Geeked Weekről! Egy rövid előzetes kíséretében hivatalosan is bemutatkozott az animációs Splinter Cell-sorozat, amely a Deathwatch alcímet kapta.

A Netflix alaposan rákapcsolt a videojátékos franchise-ok anime-adaptációira, a mostani Geeked Week pedig csak úgy szórja az izgalmas bejelentéseket! Közülük is az egyik legnagyobb dobás a Tom Clancy's Splinter Cell: Deathwatch bemutatója. Nem is húzzuk tovább a szót, nézzétek a teasert!

"Don't be afraid! Darkness is a good thing, Once you get used to the shadows, you see bad people for who they really are. And they'll never see you coming for them." Sam Fisher lányához intézett szavai nagyon is ismerősen csengenek a Splinter Cell: Convictionből, ám ezúttal Michael Ironside helyett Liev Schreiber hangján szólal meg a Third Echelon ügynöke. Habár a korábban rákbetegséggel küzdő, idén 74 éves Ironside baritonja pótolhatatlan, a rövidke bemutató alapján úgy tűnik, hogy Schreiber is remek munkát végez a szerepben.

A kérdés már csak az, hogy mikor kerül a Netflix műsortárára a Splinter Cell: Deathwatch. A sorozat még nem kapott pontos premierdátumot, de a teaser végén olvasható "Coming Soon" felirat arra enged következtetni, hogy akár már a jövő évben is eljöhet a nagy nap.

1.
1.
pszihoapu
ez baromi jo!:P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...