Ballad of Antara - nézzünk bele a gameplay-be

Link másolása
Legutóbb májusban, a Summer Game Fest alatt hallhattunk a Tipsworks Studio akció-RPG játékáról. Most egy közel negyedórás játékmenet bemutatót osztottak meg a készítők.

Kínában célként tűzhették ki, hogy komoly játékfejlesztői hatalommá válnak, a Black Myth: Wukong sikere után, készülőben a Tipsworks Studio alkotása, lehet ez is szép eredményekre számíthat. A megosztott videó alapján a látványra nem lehet panasz, a történet is kellően monumentálisnak ígérkezik, ha igazak a hírek, akkor egy soulslike típusú játékra számíthatunk. A történet során 2 karakter felett is átvehetjük az irányítást, az egyjátékos kaland mellett a multiplayer vonal is jelen lesz, 3 főig támogatja az alkotás a közös szórakozást.

Érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára is, mert olvashatunk háttértörténeteket (egyelőre 1 elérhető).  A projekt 4 éve készülőben van, és azt ígérik a fejlesztők, hogy a történetet több kiegészítővel is bővítik majd a megjelenés után. A hírek szerint 2025-ben érkezhet meg a Ballad of Antara PC-re, PlayStation 5-re és mobilra, de pontosabbat nem közölt még a kiadó.

1.
1.
KopyAti
Gyönyörű szép, de ez a pics@ játékmenet, hogy percekig kell még egy egyszerű ellenfelet is kalapálni, a bossokról, meg már nem is beszélve... Szóval ez nekem kimarad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...