Új Batman-játékon dolgozhat a Rocksteady

Link másolása
Az XboxEra társalapítója sejtelmes megjegyzést közölt egy X-bejegyzés alá, tudomása szerint a Rocksteady stúdió ismét egy Batman-játékon dolgozhat, és úgy gondolja a Sony is érdekelt a dologban.

Reggel a The Game Awards egy játékos posztban kérdezte az embereket, kinek mi lenne az álomstúdió egy esetleges újonnan készülő Batman-játék esetében, amire váratlan válasz érkezett az XboxEra társalapítójától. Ha hihetünk Shpeshal Nick meg nem nevezett értesüléseinek, a Rocksteady kaphatta meg újfent a lehetőséget, hogy elkészítse a franchise legfrissebb denevéremberes videójátékát, ráadásul úgy gondolja, a Sony valamilyen formában már most feni a fogát az exkluzivitás jogaiért.

A fejlesztőstúdió bár 2016-ban dolgozott az Arkham VR-on, és 2023-ban a Suicide Squad: Kill the Justice League-et is elhozta nekünk, ezek mégsem azok a címek amire a rajongók ácsingóznak, és nem érhetnek a 2015-ös Batman: Arkham Knight-al lezárt trilógia közelébe, így ha igaznak bizonyul a pletyka, a közeljövőben lesz minek örülni. Ráadásul Nick egy másik felhasználónak címzett válaszából egyértelműen kiderül, nem egy remasterelt vagy újragondolt kiadásról van szó, hanem egy teljesen új játékról.

Persze ameddig tényleges konkrétumok nem érkeznek, és a Rocksteady vagy más biztos forrás nem nyilatkozik hivatalosan is, addig érdemes csak pletyka szinten kezelni a dolgokat, de reméljük a legjobbakat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...