Felsorakoznak a PlayStation Plus októberi játékai

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Akció
Link másolása
Október 1-jén újabb címekkel bővül a PlayStation Plus kínálata, egészen az Essential alapcsomagjábótl. Űrbéli horror, látványos pankráció és flörtölő waifuk várnak bennünket a jövő hónapban.

Ha már úgyis nagy bemutatóra készült a Sony, a State of Play műsorán lerántották a leplet a PlayStation Plus legújabb címeiről is. Az Essential vagy afeletti szint előfizetői három új teljes játékhoz nyernek hozzáférést, az év legfélelmetesebb hónapjának megünneplésére pedig aligha találhatnánk megfelelőbb alanyt a Dead Space-nél. Természetesen a Motive-féle remake-ről beszélünk.

Habár a Dead Space kizárólag PS5-ön lesz elérhető, a következő két játékhoz a PS4-es játékosok is hozzáférhetnek majd. Az egyik ilyen cím a WWE 2K24, amelyben izmos emberek verik péppé egymást, roppant látványos mozdulatokkal. Ennek a szöges ellentéte a Doki Doki Literature Club Plus, amelyet azoknak is bátran ajánlunk, akiket egyébként hidegen hagynak a japán randiszimulátorok. Higgyétek el, tart bőven meglepetéseket a játék!

Az említett címek október 1-jén csatlakoznak a PlayStation Plus katalógusához. Addig se feledjétek, hogy szeptember 30-ig lesz időtök arra, hogy a PS Plus előfizetésetekkel a könyvtáratokhoz csapjátok a szeptemberi címeket (Quidditch Champions, MLB The Show 24, Little Nightmares II).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...