Masszív bemutatót kapott a Death Stranding 2: On the Beach

Link másolása
A Tokyo Game Show keretein belül egy részletekbe menő prezentációt kaptunk a jövőre érkező játékból, köztük a karaktereket megformáló színészekkel.

Újra hallatott magáról Hideo Kojima új játéka, a Death Stranding 2: On the Beach, nem is akárhogy! A Tokyo Game Show keretein belül egy több mint egy órás színpadi műsorral jelentkeztek a készítők, köztük maga a játék rendezője és kiötlője is, de a fontosabb szinkronhangok is bemutatkoztak, igaz, a felénk kevésbé ismert eredeti, japán színészek. A beszélgetés során érdekes részleteket tudhattunk meg a játék készítését és a kreatív munkát illetően, bár nem árt bekapcsolni a feliratozást, hisz a beszélgetés japánul zajlott.

Magából a játékból is láthattunk részleteket, igaz, főleg csak átvezetőket, és az első részhez híven itt is kontextus nélküli, csak a világon belül értelmezhető párbeszédek formájában kapunk egy kis expozíciót. Lelepleződtek további színészek, akik vagy a karakterek megformálásában, vagy azok megszólaltatásában működtek közre, például George Miller, aki Tarmant játssza majd, vagy a Dollmant játszó Fatih Akin.

A jövőre érkező játékról persze nem lehet eleget megtudni, például bepillantást nyerhetünk a motion capture munkákba, amelyek révén a karakterek mozgása élethű lesz, de megtapasztalhattuk a játékba bekerülő fotó módot is, aminek hála a fotózni kívánt karaktereket örökíthetjük meg akár pózolás, akár táncolás közben. A játék átvezetőinek angol nyelvű változatait itt, itt, itt, illetve itt tudjátok megnézni, alább pedig a műsorral egy időben publikált képek láthatók.

Ezen felül más forrásokból azt is megtudhattuk, hogy nemcsak egy film készül az első Death Strandig alapján, hanem számos más adaptáción is dolgoznak, viszont időhiány miatt azokat nem Kojima fogja rendezni, bár egyértelmű, hogy részt vesz a munkálatokban. A Death Strandinget franchise-zá bővíteni nem ki feladat, ugyanakkor ha valakinek ez összejöhet, az Kojima és munkatársai lesznek.

1.
1.
Shadowclaw891
Ha csak a képek alapján kellene tippelnem akkor azt mondanám hogy ez egy film/divatbemutató.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...