Új traileren a Life is Strange: Double Exposure

Link másolása
Max Caulfield felnőtt, de egy új tragédia miatt ezúttal megint felfordul az élete. Ezúttal viszont nem a múltba tudunk majd visszalépni, hanem egy párhuzamos idővonalak között ugrálhatunk.

Alig pár hét múlva visszatér a Life is Strange, ráadásul az első rész főszereplőjével, aki immár fiatal felnőttként keresi a helyét a világban. A dolgok jól alakultak, amíg egy végzetes este egyik közeli barátunkat meg nem gyilkolták. A törés Max életében olyan mértékű volt, hogy gyermekkori képessége is visszatért, kicsit új formában.

Ugyanis immár nem a múltba térhetünk vissza megváltoztatni a jövőt, hanem egy párhuzamos idősíkban is, ahol másként alakultak a dolgok, és például a barátunk is életben van még. Az emberi kapcsolatok fontossága és az érzelmi intelligencia jelentősége rendkívül fontos lesz a játék során, ami látvány terén sem kell, hogy szégyenkezzen, legalábbis a legutóbbi trailer alapján.

A Life is Strange: Double Exposure 2024. október 31-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A Nintendo Switch verzió egy későbbi időpontban várható, az Ultimate Edition előrendelői pedig platformtól függetlenül október 15-én már hozzáférhetnek a játék történetének első két epizódjához.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...