Jövőre érkezik a Watch Out for Goblins!

Link másolása
A SQYD.studio Goblinos őrülete a bugyuta arcokkal és a rongybaba fizikával együttesen egy igazán érdekes egyveleget alkot, a menyétkedő lényekkel furcsa szerkezeteket lehet építeni, és bunyózni óraszám.

A SQYD.studio egyszerre fejlesztője és kiadója a goblinos mókának, a játékot konkrétan egy testvérpár készíti, és teljesen egyedül dobták össze az előzetesen látható matériát, Conor és Joel jelenleg részmunkaidőben hegesztik a szoftvert, de egy kis segítséggel gőzerővel vetnék bele magukat a munkába, amitől még több lenne játékukban a "nagy goblin energia". 

A Watch Out For Goblins! sandbox világában egyedül vagy osztott képernyőn többedmagunkkal fedezhetjük fel a világot, és élhetjük a goblinok átlagos életét. Gobföldét valakinek meg kell mentenie, de a kalandozások során azért jut idő szakadékba hajítani játszótársunkat, összevissza ugrándozni, vagy elmés gépezetekkel foglalatoskodni. Az uralkodóvá válás rögös útján a rejtélyes trutyi-klónok titkának is érdemes lehet utánanézni, a fejlesztők szerint pedig a motion capture és valósidejű rongybaba fizika egyvelege a goblin tudósok kutatásai alapján 98%-ban megyezik a valódi goblin-fizikával.

A Watch Out For Goblins! valamikor 2025 folyamán érkezik PC-re, a Steam-oldalán pedig már kívánságlistára helyezhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...