Clair Obscur: Expedition 33 - a megszokottnál olcsóbb lesz

Link másolása
A játék kiadója, a Sandfall Interactive nem tervez AAA árat kérni a jövőre várható megjelenéskor, céljuk, hogy minél nagyobb közönség ismerje meg az alkotásukat.

A Gamerant hívta fel a figyelmet, az először a júniusi Xbox Games Showcase-en bemutatkozott játékkal kapcsolatban, hogy kevesebb pénzért vásárolhatjuk meg, mint azt mostanában megszokhattuk. Október óta lehet a terméket az előrendelni, 49.99 dollárért bezsebelhetjük, például Amazonon.

 

A studió X-en jelentette be, hogy szeretne minél több érdeklődőhöz eljutni, és ezt egyrészről a játék árazásával szeretnék megtenni, a szokásosnak mondható 70 dolláros árazásnál jóval kedvezőbben tervezik piacra dobni az alkotást. A posztban azt is kiemelik, hogy ők nem egy AAA csapat, de indie szellemben egy szívhez szóló élmény fognak átadni. Másrészről, a lehető legtöbbet megtettek és megtesznek a tervezett jövő évi megjelenésig azért, hogy egy remek kalanddal gazdagodjanak a játékosok. Körülbelül 30 órányi szórakozást ígérnek a készítők a fő küldetésekben, és még ennyit, akik minden apróságot szeretnének begyűjteni. 

Jövő év első felében várható a Clair Obscur: Expedition 33 megjelenése és aki szeretné kipróbálni, az megteheti majd Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön és PC-n. 

1.
1.
Shao Kahn
Ennek örülök, de bárcsak az összes többi PS5 játék is NEM 25-30000 forintos árral indítana!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...