Címet kapott a Crysis motorjára épülő MMO

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Szeptember közepén már szó esett a Reloaded Studios új MMO-járól, mostanra pedig pontosabb információk is napvilágot láttak a játékkal kapcsolatban.
Szeptember közepén már szó esett a Reloaded Studios új MMO-járól, mostanra pedig pontosabb információk is napvilágot láttak a játékkal kapcsolatban.

A The Day címet viselő alkotás legfontosabb ütőkártyája természetesen az, hogy alatta a méltán elismert CryEngine 2 dübörög majd, az a motor, mely a Crysis látványáért is felel. Az NCSoft, a Phantagram, a Capcom és a Webzen volt alkalmazottaiból álló koreai csapat ígérete szerint remek sztorira számíthatunk, melynek hátterét az adja, hogy a közeljövőben az emberek felfedezik a módját annak, hogy miként utazzanak két idősík között ide-oda, a múltba a jelenből, illetve onnan vissza.

A küldetések abszolválásánál fontos szerepet kap majd az időutazás, továbbá a pergő akció sem maradhat el, ugyanis a Tabula Rasa alapötletét picit átdolgozva nem MMORPG-ről, sokkal inkább MMOTPS-ről van itt szó. Ebből kifolyólag kiemelt jelentőséggel bír a PvP (player versus player) játékmód is. A The Day megjelenéséig viszont még sokat kell aludni: ha minden jól megy, 2010-ben kerül boltokba a játék - ha minden jól megy.
18.
18.
de2jay
Ja és még valami... a Crysisben - ha hihetünk a pletykáknak - akkor a motornak csak 1 részét mutatták meg, mert nem lenne vas ami megmozdítsa... És egyet értek azzal aki felhozta a SOURCE motrot azt is foltozgatták és még ma is szép tud lenni. És a HL2ben sem mutattak meg mindent. Emléxem olyan 2003-as tech demora, amit csak egy mai gép mozdít meg rendesen!
17.
17.
de2jay
Szerintem meg pont ez lesz a lényeg! A fejlesztőknek megéri a Crysis motorja... főleg egy MMO-nál. Láttad a pályaszerkesztőről a videót? Pofon egyszerű vele szerkeszteni + Mire a Crysis minden második gépen futni fog addigra egy MMO is kész van, mert ugye egy MMO elkészítése nem két pillanat!!! Sztem rohadtul jól csinálja, aki most fektet ebbe a motorba pénzt (mert ugy e vszleg nem olcsón vásárolta az engine-t)!
16.
16.
Racsika
És a Crysis motorja miért olyan jó? Mindenki tolja, hogy ilyen jó meg olyan jó, persze, ha van 700ezred venni egy quadcore vasat 16giga rammal, slibe összenyomott 8800ultrákkal, na azon talán elfut max grafikával... De nem bizti :D Majd 2év múlva megfizethető lesz kb a technológia, akkor majd tényleg jó lesz, ha kijönnek ilyen vasigényű játékok. De addig........ Egyébként tárgytalan, amit írtam, mivel itt 2010ről beszélünk.:D
15.
15.
ACDC 4ever
14.
14.
Optimus Prime
A Crysis engine-je nagyon profi lett. A híres Quake III engine-je is éveki volt alap sok nagy játékhoz: ST Elite Force, Jedi Knight 2-3, MOHAA és még pár, amiről talán nem is tudok. Az évek alatt mindig kapott egy is update-et, és gyanítom lesz ez így a CryEngine 2.0-val is. Ami jó, az jó és sokáig használják.
13.
13.
Bally King
The Day: Milyen sokatmondó cím. Nem hinném, hogy 2-2 és fél év múlva elavult lesz a motor, lásd: Source engine. Időközben kicsit kupálnak rajta, és 2010-re már gép is lesz hozzá. Én az Age of Conant várom, annak se lesz rossza grafja (UE3).
12.
12.
lac15
igaza van gleknek

és ha elavult lesz adigra ez a motor akkor mivan?

simán lesz már félvilágnak addigra ilyen konfigja

és biztos h nem ugyanugy fog kinézni mint a crysis hanem szebben

sztem már a crysis max grafjánál nem nagyon kell szebb játék
11.
11.
Glek
Nem valószínű hogy csinálnának jóóó sok évig új motort... Azért egy ilyen élettartama nem pár év... pl doom motor (ha jól emlékszem Quake wars azzal jött és azért kicsit régi motor) Kicsit félreértelmezték itt páran a Crytekes fiúk szavait... :P Azt mondták hogy új Crysiseket csinálnak nem azt hogy motort is.
9.
9.
JBaker91
de a tudat h 2007ben elmondhatják hogy hát cryengine 2 van a játékban. de 2010-re szerintem a crytek gyárt egy 3.-at is
9.
9.
Terr
+ a csúszások, szóval talán 2012re kész is lesz. Azalat azért nagyon sok minden meg fog változni
8.
8.
Terr
Különben tényleg...2010-re már elavult lessz a Crysis motorja.XD...talán
7.
7.
JcGross
Addigra jönnek a goa'uldok, megjön az "ítélet napja" és nem utolsó sorban beszőrösödik az ég allja ;D
6.
6.
Pekferi
és akkora már szinte mindenkinek lesz configja hozzá...
5.
5.
Sogi
az h aza motor megy alatta semmit nem jelent. addigra szepulni fog, csak az alapok lesznek meg, sok ujitas lesz meg azon. igy volt ez a doom3 motorjaval is. 3-4ev mulva is gyunyoru gamekat lathattunk vele
4.
4.
meridarider
Kíváncsi leszek h a cryengine 2 mit fog érni 3 év múlva...mer addigra öszedobnak vmi újat:D

nehogymár unatkozzanak szegény cryteches srácok
3.
3.
wildláma
úgy megy majd minden jól mit a stalkerral????? xD
1.
1.
skiz0
Hát ez kicsit még odébb van... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...