Hírarchívum - 2012. március

Baldur's Gate 3-at szeretne a BeamDog

Örülhetnek a rajongók, mert az egykori BioWare-tagok által alapított BeamDog nem csak az első két rész feltupírozott változatát szeretné megjelentetni; hosszú távú terveik között szerepel a Baldur's Gate 3 elkészítése is, amihez a rajongóktól akarnak majd pénzt kérni.

Máshogy végződött volna a Mass Effect 3

Rövid idő alatt több mint 400 komment gyűlt össze a Mass Effect 3 tesztünk alatt, aminek egy része ugyan a pontozást vonja kétségbe, nagy része azonban a befejezés körül forog. Casey Hudson, a Mass Effect atyaúristene most már elismeri: lehetett volna másképp is.

Call of Dutyval terveznek a terroristák

A napi bulvárbetevőnket a brit Sun napilap szolgáltatja, melynek értesülései szerint a muszlim terroristák a Call of Dutyt használják arra, hogy megtervezzék támadásaikat. Meg a Halót és a Medal of Honort. Ezúttal nem arról van szó, hogy a játékban gyakorolják az AK47 kezelését.

Assassin's Creed 3 - biztos kezekben a multiplayer

A jelek szerint a Ubisoft Annecy stúdiója felel majd az Assassin's Creed 3 többjátékos szegmenséért, hasonlóan az előző két fejezethez. A francia székhelyű csapat tehát folytatja, amit a Brotherhoodban és a Revelationsben elkezdett. Több-kevesebb sikerrel.

Újabb látnivalókon a Dishonored

Nem győzzük hangsúlyozni, milyen elképesztő látványvilággal rendelkezik a Dishonored. A karikatúraszerű karakterekre felesleges jelzőt pazarolni, legyen elég annyi, hogy mindent átitat az egyediség. Erről az új képek és artworkök megtekintésével Te is meggyőződhetsz.

Két órán át pörög a Dead or Alive 5

A rajongó ritka egy állatfaj, képes akár órákon át játszani az aktuális kedvencével, még akkor is, ha csak egy alpha demóról van szó. Pontosan ez történt most is, a FreeStepDodge bepillanthatott a Dead or Alive 5 egyik korai verziójába, és nem kevesebb, mint két órás felvételt készített róla.

PC-re is megjelenik a Binary Domain

Néha megéri verni a tamtamot, és meghallgatják kívánságainkat a kiadók. Pont ezt történt a Binary Domain esetében is, hiszen a Sega bejelentette, hogy a rajongói kérések figyelembevételével számítógépekre is elhozza kiborgos akciójátékot, ráadásul az már áprilisban napvilágot láthat.

The Walking Dead - itt az első trailer

Az ígéreteknek megfelelően befutott a The Walking Dead videojáték első trailere az IGN jóvoltából. Kicsit túlzás rámondani, hogy tobzódunk a játékmeneti pillanatokban, lévén az érdemi rész csupán tíz másodperces. Azért nem árt a képregényes főcímet is megtekinteni.

Traileren a Kingdoms of Amalur új kiegészítője

Bár a Kingdoms of Amalur: Reckoning már kapott kisebb-nagyobb kiegészítőket, olyan léptékű DLC-t, mint amilyen a The Legend of Dead Kel lesz, még egyáltalán nem. Az új bővítmény a héten válik letölthetővé az összes platformon, jó néhány játékórára számíthatunk a pénzünkért cserébe.

Átszabott játékmóddal jön az új Battlefield 3 DLC

A Battlefield 3 második nagyobb letölthető kiegészítője némileg más játékélményt ígér a korábban tapasztaltaknál. A hangsúlyt a közelharc kapja, a pályák kisebbek lesznek, tehát a régi játékmódokon is változtatni kellett. Az eredmény: nem lesz Rush, és a Conquest is átalakul.