Hírarchívum - 2012. március

3,3 millió gyűlt össze Schafer kalandjátékára

A Kickstarter történetének legnagyobb sikere Tim Schafer és a Double Fine kalandjátékprojektje. A fejlesztésre egy hónap alatt 3,3 millió dollárt dobtak össze a rajongók. Brian Fargo közben már a Wasteland folytatására kéri a pénzt a néptől, és egyelőre jól megy neki.

Journey - befutott az utolsó kedvcsináló

Ma jelenik meg a thatgamecompany legújabb alkotása, a Journey természetesen kizárólag a PlayStation Networkről lesz letölthető PlayStation 3-ra. A minap befutott a játék utolsó kedvcsinálója, az "Accolades" előzetesben csakúgy villognak a jobbnál-jobb értékelések. Mondjuk nem ok nélkül.

Mit rejt az új Ghost Recon Signature kiadása?

A Ubisoft új kedvcsinálóval promózza a Ghost Recon: Future Solider Signature kiadását: az előrendelőknek szánt változat számos nyalánkságot rejt azok számára, akik jó előre bizalmat szavaznak a Szellemeknek és persze a kiadó-fejlesztőcégnek, hogy az ezúttal is minőségi anyaggal lep meg minket.

Sony-főnök jön Peter Molyneux helyére

Phil Harrison, a Sony Worldwide Studios egykori elnöke, a PlayStation 3 vezéregyénisége veszi át a Microsoft Studios európai részlegének vezetését a hírek szerint - pozíciója részben lefedi azokat a tevékenységeket is, melyeket előtte, a most távozó Peter Molyneux végzett.

Multiplayer DLC-t kaphat a Mass Effect 3

Az eredetileg egyjátékos, történetközpontú szerepjáték harmadik részét már teljesen átjárja a multiplayer. Nem csoda hát, hogy a most kiszivárgott információk szerint a Mass Effect 3 kap egy teljesen többjátékos módra kihegyezett letölthető tartalmi csomagot a jövőben.

Launch traileren a Ninja Gaiden 3

A nehézségéről hírhedtté vált Ninja Gaiden 3 ezentúl már a komolyságáról is híres lesz, a Team Ninja célja ugyanis végig az volt, hogy a játékosok átérezzék, milyen érzés karddal levágni egy embert. Érzelmek, komoly döntések, vér - ilyen lesz a Ninja Gaiden harmadik része.

Epic: sikeres lesz a Nintendo Wii U

Mark Rein, az Epic nagyfőnöke úgy nyilatkozott, nagyon meglepődne, ha nem lenne sikeres a Nintendo következő generációs konzolja, a Wii U. Úgy véli, az idei E3-on a Nintendo felnyitja majd a szemünket, és mindannyian padlót fogunk majd a látottak után. Így legyen.

Első traileren a Battlefield 3: Close Quarters DLC

Ahogy arról beszámoltunk, júniusban újabb letölthető tartalom lát napvilágot a Battlefield 3-hoz. A Close Quarters DLC-ben elsősorban belső tereken és szűk pályákon folyik a vérontás, kiélezett és feszes küzdelmeket helyezve kilátásba. Az első gameplay trailer is befutott belőle.

Jó kezekben maradt a Fable: The Journey

Peter Molyneux távozásával sokan úgy gondolták, hogy ennyi, a Lionheadnek vége lesz, és a Fable már sosem lesz az a játék, amit megszerettünk. A csapat egykori dolgozói szerint azonban aggodalomra semmi ok: a játék jó kezekben maradt, és Molyneux után is maradt még kreativitás.

Elkészült az Armored Core V

A Namco Bandai bejelentette, hogy befejeződtek az Armored Core ötödik részének munkálatai, a játék aranylemezre került, már csak a gyártási folyamatok vannak hátra, és megkaparinthatjuk a robotos anyag legújabb felvonását. A fejlesztők igyekeztek visszahúzni a gyökerekhez.