Hírarchívum - 2012. március

GDC 2012: Mozgásban a Port Royale 3

A GameTrailers a Game Developers Conference-en kapta lencsevégre a Port Royale várva-várt harmadik részét, a srácok hét percnyi látnivalót hoztak a játékból, ahol éppen az egyik fejlesztő mutatja be az anyag kereskedelmi oldalát. A Port Royale nemcsak a kalózkodásról szól.

Gameplay traileren a Spec Ops: The Line

Közel másfél percen keresztül csodálhatjuk a Spec Ops legújabb felvonását. Luxusélet ide, luxuslányok oda, Dubajt most egészen másképp láthatjuk viszont, mint ahogy eddig megismertük: a várost homokviharok döntötték romba, az épületek pedig a Delta Force kulcsfontosságú alakját is maguk alá temették.

Dishonored - friss látnivalók a fejlesztői interjúban

A GameSpot beszélgetett el nemrég a Dishonored vezető dizájnereivel, a beszélgetést pedig vadiúj screenshotokkal és az első mozgóképekkel illusztrálták a srácok. A Dishonored megjelenésére még várni kell ugyan, de a lopakodós elemekkel megtűzdelt FPS már most is remekül fest.

Bejelentésre készül a Crytek

Igen, a bejelentésnek a bejelentése, de akkor is: a Crytek április környékén leleplezi legújabb játékát, ami ezúttal nem free-to-play anyag lesz, és nem is mobilokra érkezik. Az AAA-kategóriás program a csapat bevallása szerint az eddigi legjobb fejlesztése lesz - úton a Crysis harmadik része?

A Quantic Dream szívesen lenne Sony-stúdió

A Quantic Dream legutóbbi játéka a Heavy Rain kizárólag PlayStation 3-ra készült el, és a következő projektje is csak a Sony masináján teszi tiszteletét, így óhatatlanul is felvetődik az emberben a kérdés: mennyire független stúdió a francia csapat? A válasz: egyelőre teljesen, de ki tudja, mit hoz a jövő...

GDC 2012: Brutális látványt ígér az NVIDIA

Még egy GDC-s maradványanyagot tudunk mutatni: egy szakmai konferencia sem múlhat el NVIDIA-techdemó nélkül, és a Game Developers Conference-ről nem is hiányoztak a patinás grafikus chipgyártó cég legújabb fejlesztései, amik között az Unreal Engine 4 egyik fícsörjét is megtaláljuk.

GDC 2012: Homályos felvételeken az új SimCity

Nem túl jó minőségű, de annál érdekesebb videókat kaptunk a SimCity legújabb, számozás nélkül érkező epizódjáról. Bár a felvételek inkább techdemó jellegűek, ráadásul nem is a végleges minőségében prezentálják az anyagot, az engine aprólékossága így is megdöbbentő.

Befutott a Journey launch trailere

A PlayStation Plus előfizetői ugyan már javában nyúzhatják az innovatív témáiról elhíresült thatgamecompany új játékát, a nagyközönség számára viszont a héten debütál a Journey. A homok lágyan simogatja talpadat, a fantázia világába csöppensz a megjelenéshez csatolt előzetesben.

Mass Effect 3 - az EA megvédi a From Ashes-t

Az elmúlt napokban több pletyka látott napvilágot a Mass Effect 3 megjelenése napján elérhető From Ashes DLC-vel kapcsolatban. Néhány rajongó azt kifogásolta, hogy a fizetős tartalom már a kezdetek óta rajta volt a játék lemezén - a BioWare tagadja a vádakat.

Ninja Gaiden 3 - tíz perc Londonban

Megcsonkított testek nélkül is lehet jó nindzsás játékot készíteni? Nos, a Team Ninja visszavett egy kicsit az erőszakból, ennek ellenére még jó játék lehet a Ninja Gaiden 3. Erről tanúskodik a frissen megjelent előzetes, mely Ryu Hayabusa londoni tevékenységét mutatja be.