Hírarchívum - 2015. április

A Nordic szerezte meg a Men of Valor jogait

Emlékeztek még a vietnami háborúba elkalauzoló FPS-re, a Men of Valorra? Az első és egyetlen rész 2004-ben jelent meg, azóta nem hallottunk felőle. Most a Nordic Games vásárolta meg a játék jogait a fejlesztőktől.

Összeomlik a PC-s Mortal Kombat X

Hasonlóan a GTA V-höz, a PC-s Mortal Kombat X startja sem ment simán, több steames felhasználó jelezte, hogy a port összeomlik és komoly stabilitási problémákkal küzd. Az ok: a letöltött adatok hibás kezelése.

Dying Light - megjöttek a fejlesztői eszközök

A Techland kiadta azokat a fejlesztői eszközöket, amelyekkel új térképeket és küldetéseket kreálhatnak a kreatív modderek. Az elkészült tartalmakat megoszthatják a Steam Workshopon keresztül.

Frissítve: Készül a Star Ocean ötödik része

Az új Deus Ex mellett egy másik bejelentéssel is készült nekünk a Square Enix: bemutatkozott a Star Ocean ötödik része, ami kizárólag PlayStationökre fog megjelenni valamikor a jövőben.

Tölthető a mobilos Hearthstone

Estére még beesett a hír, ami a lehető legrosszabb azok számára, akik hajlamosak rákattanni a mobiljátékokra: az imént elrajtolt a Hearthstone: Heroes of Warcraft okostelefonos változata!

EA-játékok az új Humble Bundle-ben

Gyors pénzköltési lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe az esti kikapcsolódás előtt: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, benne az Electronic Arts néhány játékával. Pár dollárt megérnek, nem?

Sok szám egy helyen - avagy miből mennyi fogyott?

Hétről hétre jönnek a játékok, mi, játékosok pedig vásárlunk, ahogy kell. Repkednek a milliók, nem sokkal ezelőtt három cím kiadója is bejelentette, hogy mérföldkőhöz érkezett a játékuk.

Jöhet a Child of Light folytatása?

A Ubisoft eddig sem zárkózott el attól, hogy további, a Child of Lighthoz hasonló játékokkal rukkoljon elő, most azonban konkrétan megerősítette, hogy új Child of Light-projekteken dolgozik.

Meglepően sokat változik az új Guitar Hero

Az Activision az imént bemutatta a legújabb Guitar Hero-játékot, a Guitar Hero Live idén ősszel jelenik majd meg. Egy sor érdekes újdonsággal várja a játékosokat, például a gitárkontroller is alaposan átalakul.

Xboxon játszható majd először az új Battlefront

Jöhet bármi, a hét legfontosabb eseménye számunkra akkor is a Star Wars Celebration lesz: egyebek mellett itt mutatkozik be az új Star Wars: Battlefront első gameplay előzetese is.