Hírarchívum - 2015. április

Age of Empires II HD - jön az új kiegészítő

Az Age of Empires blogján olvasható legfrissebb bejegyzés szerint hamarosan méretes sebtapaszt kap az Age of Empires II HD, ami egy teljesen új, rengeteg újdonságot ígérő kiegészítőt is tartalmazni fog.

Dátumot kapott a Magicka: Wizard Wars

A Paradox tájékoztatása szerint a Magicka free-to-play, PvP-harcokra kihegyezett mellékszála, a Magicka: Wizard Wars még a hónap végén végleges formát ölt. De addig is érkeznek majd a frissítések, újdonságok.

Trine 3 - kilenc percnyi gameplay

Az IGN jóvoltából érkezett egy kilencperces Trine 3 játékmenet-kedvcsináló, ami bemutatja a lovag, a tolvaj és a varázsló hármasát, képességeiket, és ízelítőt ad abból, hogy ezúttal is milyen csodálatos helyszínekre jutunk el.

Tony Hawk 5 lesz az új rész címe?

Január óta biztosan tudjuk, hogy talán még az idén megjelenik az idei CES-en megerősített új Tony Hawk-játék. És bár az új részről eddig semmi konkrétat nem lehetett tudni, talán a végleges címre végre fény derült most.

Call of Duty: Black Ops 3 teaser trailer

Megérkezett a régóta szóbeszéd tárgyát képző Call of Duty: Black Ops 3 első teaser trailere, ami ugyan túl sok mindent nem árul el a játékról, azt viszont egyértelművé teszi, mikor mutatkozik be hivatalosan a harmadik rész.

Meseszép képeken a PC-s GTA V

A PC-s gamerek valószínűleg tűkön ülve várják már a jövő hetet, elvégre kedden kerül boltokba a GTA V számítógépes változata. Hogy egy picit csigázzuk őket, mutatunk még nekik néhány screenshotot.

Megjelent a mobilos Mortal Kombat X

Lehet melegíteni a jövő héten megjelenő Mortal Kombat X-re, hiszen okostelefonokra és tabletekre már letölthető a mobilos változat. Alapjáraton nem kell fizetni érte, de persze van lehetőség pénzköltésre is.

Daniel Radcliffe is szerepelhet a GTA-filmben

A BBC drámát forgatna a Grand Theft Auto-sorozat, pontosabban annak a munkálatai alapján. A hírek szerint a Harry Pottert is alakító Daniel Radcliffe esélyes a Rockstar egyik társalapítójának szerepére.

Frissítve: LEGO Dimensions - legósított Skylanders

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de az imént történt szivárgás miatt gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a Warner és a LEGO belép a Skylanders és a Disney Infinity piacára.

Brit toplista: megint a Battlefield: Hardline az első

Kissé megkésve, de szállítjuk a legutóbbi brit játékeladási toplistát, amely ezúttal is a Battlefield: Hardline-t dobta ki aranyérmesként. A From Software-nek jelenleg két címe is a legjobb tíz között szerepel.