Hírarchívum - 2015. április

8,5 milliónál jár a legutolsó Tomb Raider

A 2013-ban megjelent Tomb Raider rebootból immáron 8,5 millió példány talált gazdára, erősítette meg a Crystal Dynamics. Az eladások a Definitive Edition debütje után ugrottak meg, ám ettől eltekintve is sikeres lett a játék.

Frissítve: Hétfőn bejelent valamit a Square Enix

A japán kiadó a Twitteren hintette el, hogy hétfőn bejelent valamit egy élő Twitch-adásban. A hype részeként "háromnapos interaktív élményben" lesz részünk. A Project CKP munkacímen futó alkotást nyugati stúdió készíti.

Megérkezett az Xbox One áprilisi rendszerfrissítése

Befutott az Xbox One áprilisi firmware-frissítése, ám az ígéretekkel ellentétben hiányzik belőle a hangüzenetek küldésére és fogadására hivatott funkció, amit a Microsoft szerint még tovább kell tesztelni.

Íme, a The Witcher 3: Wild Hunt első 15 perce

Az IGN jóvoltából belenézhetünk Ríviai Geralt legújabb kalandjának első negyedórájába. Az első karakter, akivel megismerkedhetünk, Vesemir, a witcherek vezetője és a főszereplőnk mentora. Kicsit spoileres képsorok!

Launch traileren a Mortal Kombat X

Bő egy hét múlva kerül boltokba a Mortal Kombat X, ennek apropóján a fejlesztők közzétették a játék launch trailerét. Harcosaink ezúttal is egy System of a Down-nótára fognak zúzni.

Holnaptól előtölthető a PC-s Grand Theft Auto V

Ha nem a megjelenés napján akarsz nekiveselkedni a PC-s GTA V hatalmas adatmennyiségének, jó hírünk van. Április 7-től már előtölthetjük a játékot, elkerülve ezzel a premierkor várható tumultust.

Pillars of Eternity - segíts a fordítás elkészítésében!

Elkezdett szerveződni az a csapat, amelyik elkészítené a Pillars of Eternity magyarítását, rendkívül masszív anyagról lévén szó azonban folyamatosan toborozzák a lelkes fordítókat. Csatlakozzatok!

Half-Life 2 - jól jönne egy remek single player mod?

Két év fejlesztés után végre megjelent a Transmissions: Element 120 mod a Half-Life 2-höz. A rajongói cucc egy minőségi egyjátékos kampányt tartalmaz, melyben ismét manipulálhatjuk a gravitációt.

Főellenséget csinálnának Gabe Newellből

Ha neked is lenne valamilyen megbeszélnivalód a jó öreg Gabe-bel, valószínűleg örülni fogsz, hogy a vele szemben felgyülemlett indulatokat egy kiadós bossharc keretei között is levezetheted majd.

Kate Upton napi egymilliót hoz egy játéknak

Mióta a Kate Upton-féle Game of War: Fire Age TV-reklámok adásban vannak, a játék naponta egymillió dollár bevételt termel. A trend azt mutatja, hogy csinos lányokkal még mindig el lehet adni mindent.