Hírarchívum - 2015. április

Befutott a PC-s Grand Theft Auto V új trailere

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Grand Theft Auto V számítógépes változatának akciódús előzetese. A szokásos Rockstar-minőség ezúttal is visszaköszön, és már csak két hét van hátra a megjelenésig.

Először mozog az Assassin’s Creed: Chronicles

Az Assassin’s Creed-sorozat oldalnézetes mellékágát a hét elején jelentette be a Ubisoft, ám egy YouTube-felhasználó jóvoltából már hosszabban is belenézhetünk a trilógia Kínában játszódó nyitóepizódjába.

Még több The Witcher 3 információ érkezett

A német Gamestar egyik munkatársa lehetőséget kapott, hogy kipróbálhassa a megjelenés előtt álló The Witcher 3: The Wild Huntot. Élménybeszámolójából pedig rengeteg, eddig nem ismert részletre is fény derült.

HWSW: Codie, a magyar fejlesztésű oktatórobot

Elindította Indiegogo projektjét a hazai fejlesztésű Codie oktatórobot csapata. Az okostelefonról vezérelhető, mi több, programozható lánctalpas robot elsősorban a gyerekeket célozza - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Sunset Overdrive - tölthető az új DLC

Tegnap megérkezett a korábban már beharangozott legújabb Sunset Overdrive DLC, a Dawn of the Rise of the Fallen Machines, amiben Sam régi mentorát kell majd kimenekítenünk a Fizzco Robotics Factoryból.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Multiplatform lesz a Scarecrow Nightmare DLC

Legalábbis a Gamespot egy amazonos találatra hivatkozva azt írja, hogy a Batman: Arkham Knight korábban beharangozott PS4-exkluzív tartalma később máshol is elérhető lesz.

Gears of War - az új rész nem jön Xbox 360-ra

Jack Felling, a Black Tusk munkatársa a múltkor kiposztolt motion capture kép után ezúttal egy rajongói kérdésre válaszolt, megerősítve, hogy búcsút inthetünk az Xbox 360-as változatnak, a játék csakis Xbox One-ra fog megjelenni.

Utolsó traileren a felújított Dark Souls II

A mai naptól elérhető a Dark Souls II: Scholar of the First Sin, vagyis az eredeti játék felújított változata, így a premier alkalmából kaptunk egy raklapnyi friss képet és egy utolsó hangulatfokozót is.

Mortal Kombat X - bemutatkozik a Briggs-család

Johnny Cage és lánya, Cassie után Briggsék is párosan képviseltetik majd magukat a Mortal Kombat X-ben. A játék új ízelítője most őket, vagyis Jaxet, illetve lányát, a szintén ütős csapásokra képes Jacqueline-t mutatja be.