Hírarchívum - 2015. április

Steamen is elérhető az Elite: Dangerous

Mindenféle előzetes bejelentés nélkül mától a Steamen is megvásárolható a Frontier Developments űrszimulátora. Akik máshonnan vásárolták a játékot, egyelőre nem kapják meg a steames verziót.

Csak jövő nyáron jelenik meg a Kingdom Come

Még 2013 decemberében jelentették Kingdom Come: Deliverance-t, melyre a Kickstarteren több mint 2 millió dollár gyűlt össze. Elvileg idén decemberben jelent volna meg a játék, most azonban bejelentették, hogy jövő nyárra csúszik.

Április végén végleg leáll az OnLive

Az utóbbi években rengeteg problémával küszködött már az OnLive, így végül is csak idő kérdése volt, mikor fejezi be pályafutását a cloud gaming szolgáltatás. A vállalat értékeit a Sony vásárolja fel.

Steamre váltott a Dirt 3

Újabb játék csatlakozott azokhoz a címekhez, melyek levetkőzték magukról a Games for Windows Live-ot. A Steamre költözéssel együtt a Dirt 3-tulajok a DLC-ket is megkapják ajándékba.

Nagy pénzt várnak a Nintendo mobiljátékaiból

A fejlesztő DeNA abban reménykedik, hogy havi szinten több mint 25 millió dollár bevételt termelnek majd a Nintendo legsikeresebb mobiljátékai. Donkey Konggal és Marióval a hátuk mögött, ez nagyon is elképzelhető.

Folytatódik a Dragon Quest Heroes

Habár az első rész csupán öt hete jelent meg Japánban, a Square Enix már most bejelentette a Dragon Quest Heroes folytatását PS3-ra, PS4-re és Vitára. Nagy meglepetés nincs, a gyors sikert meg kell lovagolni.

Hivatalos: nyugatra jön a Wii U-s Fatal Frame

A Nintendo bejelentette, hogy Japánon kívül is megjelenik a Fatal Frame: Oracle of the Sodden Raven, amely tavaly szeptemberben landolt a szigetországban. Emellett más Nintendo-féle bejelentéseket is tartogatunk.

Májusban jön a Van Helsing-játék harmadik része

A NeocoreGames délután bejelentette, hogy májusban érkezik a The Incredible Adventures of Van Helsing-trilógia utolsó darabja. A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt, ezúttal hat kasztot és egy négyfős co-op módot is kapunk.

Kojima neve visszakerült néhány MGS-játékra

Fordulat Kojima-ügyben! A Konamival való összezördülés után a designer nevét levették az MGS-játékok promóciós anyagairól, ma azonban néhány régebbi címre mégis "visszakerült".

Tényleg 2016-ra csúszik a Quantum Break

A korábban felreppent híresztelések igaznak bizonyultak, idén már biztosan nem kapjuk meg a Remedy időmanipulációs játékát, a Quantum Breaket. Az indok a szokásos: extra fejlesztési időre van szüksége a srácoknak.