Hírarchívum - 2015. április

Wolfenstein: The Old Blood - lesznek náci zombik

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő hónap elejétől kapható Wolfenstein: The New Order kiegészítőben, a Wolfenstein: The Old Bloodban visszatérnek a legutoljára a Return to Castle Wolfensteinben felbukkant náci zombik is.

YouTube - jön a havidíjas előfizetés

Unod már, hogy állandóan reklámok árasztják el a YouTube-ot és nem tudsz nyugodtan végignézni egy videót? Hamarosan jön a megoldás, a Google ugyanis bejelentette, havidíjas rendszert vezet be a YouTube-on.

Don Mattrick elhagyja a Zyngát

Az egykor szebb napokat is megélt Zynga, a Farmville és a Words With Friends fejlesztője tegnap megerősítette, hogy a 2013 nyarán csatlakozott, korábban a Microsoft Xbox-részlegét vezető Don Mattrick elhagyja a csapatot.

Unreal Engine 4-et használ Ken Levine új játéka

Január végén jelentettük, hogy a BioShock-sorozat atyja, Ken Levine azután, hogy bezárt az Irrational Games, belevágott egy vadonatúj, titkos projektbe, amiről most újabb lényeges információ látott napvilágot.

Visceral Games - távozott Steve Papoutsis

A Kotaku bejelentette, az Electronic Arts pedig megerősítette, hogy tizenöt évnyi közös munka után távozott a posztjáról Steve Papoutsis, a Visceral Games társalapítója és vezető producere. Helyét Scott Probst veszi át.

Folytatást kaphat a Need for Speed mozifilm

A Variety jelentése szerint az Electronic Arts nagyon szeretné, ha folytatást kapna a tavaly bemutatott Need for Speed film. A második rész a jelenlegi helyzet szerint kínai közreműködéssel készülne, így Kínában is játszódna.

Project Spark - trailer Conker visszatérésére

Megérkezett a múlt hónapban formálisan is bejelentett, vadonatúj Project Spark DLC, a Conker’s Big Reunion első játékmenet ízelítője. Az öt dollárba kerülő csomag egy epizodikus kaland első felvonása lesz.

Befutott a Deus Ex: Mankind Divided első trailere

Az ígéreteknek megfelelően késő délután bemutatták az első előzetesét az új Deus Exnek, mely a Mankind Divided alcímet kapta. A több mint háromperces trailer főleg akciójelenetekkel kényeztet minket.

Nem fognak késni PC-re a GTA V jövőbeli DLC-i

A GameSpotnak adott interjújában a Rockstar Games megerősítette, hogy a GTA V jövőben megjelenő DLC-i már nem fognak késni PC-re. Előző generációs konzolokra azonban sajnos nem fog mind megjelenni.

Resident Evil 5 - PC-n kimaradt az offline co-op

Öt év után jelent meg a Resident Evil 5 Gold PC-s verziója, azonban a játékból - a Revelations 2-höz hasonlóan - kimaradt az osztott képernyős kooperatív móka. Ezúttal ráadásul a modderek sem tudnak segíteni.