Hírarchívum - 2015. április

Új trailert kapott a Terminator Genisys

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk főszereplője ezúttal az új Terminator-film, amely az imént megkapta a legújabb előzetesét. Ha eddig zavarosnak tűnt a sztori, ez a trailer sem segít majd rajtad...

Grand Theft Auto V - még maradt egy bemutató

A Rockstar az utolsó pillanatig várt azzal, hogy bemutassa a PC-s változat egy újabb fícsörét: visszatér a negyedik részből ismerős videoszerkesztő, meg is tudjuk mutatni, hogyan működik!

Holnap mutatkozik be az új Guitar Hero

Sűrűsödik az Activision naptára, a kiadó holnap fogja lerántani a leplet a Guitar Hero-sorozat következő fejezetéről. Ezt persze ő még nem árulta el ilyen konkrétan, de az új teaser eléggé egyértelműen utalgat rá.

Látnivalókon a Naruto: Ultimate Ninja Storm 4

Idén ősszel végre az új generációs konzolokat is beveszi a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm-sorozat. A küldetést magára vállaló negyedik részről most némi friss látnivalóval is szolgálhatunk.

Fortnite - egy óra akciózás

Tömény játékmenet pillanatokkal fűszerezett fejlesztői bemutató keretén belül ismerkedhetünk meg az Epic free-to-play alapokra építő, kooperatív túlélő játékának, a Fortnite-nak a fegyvereivel és csapdáival.

Brit toplista: negyedszerre is Battlefield

Megérkezett a legfrissebb brit játékeladási toplista, de túl sok meglepetést ezúttal sem okozott: nem igazán volt megjelenés a múlt héten, így nem is érkezett cím, ami felkavarhatta volna az élmezőnyt.

Készül a Project X Zone folytatása

A Bandai Namco Entertainment, a Capcom és a SEGA megerősítette, hogy készül a verekedős taktikai szerepjáték, a Project X Zone második része. A folytatás idén ősszel kerül boltokba, kizárólag 3DS-en.

Újrafeldolgozást kap az Uncharted-trilógia?

A Redditen olvasható friss bejegyzés szerint az egyik svájci áruház, a Cede honlapján felbukkant az Uncharted első három részét tartalmazó Uncharted Trilogy, ami kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni.

Path of Exile: The Awakening - indul a bétateszt

Hamarosan vadonatúj kiegészítővel erősít a nagy sikerű Path of Exile. A The Awakening azonban már idejekorán kipróbálható lesz, a Grinding Gear Games ugyanis április 20-án elindítja az új csomag zárt bétáját.

Elrajtolt az Alone in the Dark: Illumination bétája

Mármint a játék második bétafázisa, amiben ezúttal nem az Alone in the Dark: Illumination egyjátékos módját, hanem a multiplayer szekciót tesztelhetik mindazok, akik előre fizettek 30 dollárt a korai hozzáférésért.