Hírarchívum - 2015. április

iPhone-ból Game Boy? Nem áprilisi tréfa többé!

Noha a RetroN 5 konzol mögött álló Hyperkin áprilisi tréfának szánta azt a kiegészítőt, amely egy iPhone 6-ból Game Boyt csinál, a rajongóknak bejött a poén, és úgy néz ki, tényleg elkészülhet a Smart Boy.

Mit szólnál egy DRM-mentes S.T.A.L.K.E.R.-hez?

A GOG.com lehetőséget ad arra, hogy a régi lemezes S.T.A.L.K.E.R.-példányok CD-kulcsait bepötyögve megkapd azok digitális, GOG.com-os verzióit. Ezzel a korábbi kompatibilitási és a DRM-problémáknak is búcsút mondhatsz.

Hagyományos kampánnyal jöhet a Titanfall 2

A Respawn Entertainment közösségi vezetője, Abbie Heppe egy interjúban elárulta, hogy a Titanfall folytatása tradicionális egyjátékos kampánnyal és még több fegyverrel érkezhet. Az alapok változatlanok maradnának.

Mortal Kombat X - sokkal jobb lesz a netkód

Ed Boon, a NetherRealm fejese elismerte, hogy a Mortal Kombat 9 és az Injustice: Gods Among Us netkódja sokkal jobb is lehetett volna, de megígérte, hogy a közelgő bunyós játékban kiküszöbölik a korábbi hibákat.

Hét új képen a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft egy csokornyi friss screenshottal örvendeztetett meg bennünket a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-ről. A képek a nemrégiben leleplezett Operator rendszert mutatják élesben. Ez a taktikai csapatjátékok jövője?

Megjelent a Primal Carnage: Extinction

Szép csendben kilépett az Early Access státuszból a Circle 5 Studios multiplayerre kihegyezett dinós játéka, a Primal Carnage: Extinction. Többféle kasztba tartozó emberek és őslények véres összecsapása vár ránk.

Ilyen lesz a multiplayer a Victor Vranban

A Tropico készítői akció-RPG fejlesztésébe vágták a fejszéjüket, ráadásul a sötét hangulatú Victor Vran már elérhető a Steam Early Access keretein belül. Ezúttal a kooperatív multiba tekinthetünk bele.

Traileren a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

Májusban érkezik a Final Fantasy X/X-2 felújított változata PS4-re és a Square Enix jóvoltából most egy vadonatúj előzetessel szolgálhatunk róla. Ha kedveled a JRPG-ket, akkor a lágy zongoraszólamok a szívedig hatolnak majd.

Szivárog a PC-s GTA Online

A tegnapi 60 fps-sel futó PC-s GTA V trailer után kiszivárgott a játék multiplayer módját bemutató videó is. A március elején konzolokra megjelent Heists frissítés PC-re azonnal elérhető lesz.

Így fut a felújított Borderlands 2 és Dark Souls II

Az utóbbi időben két nagy sikerű előző generációs játék is felújítást kapott, melyekkel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy nyújtanak-e annyival többet, hogy megérje őket megvenni.