Mortal Kombat X - sokkal jobb lesz a netkód

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 3.
  • Videó
Link másolása
Ed Boon, a NetherRealm fejese elismerte, hogy a Mortal Kombat 9 és az Injustice: Gods Among Us netkódja sokkal jobb is lehetett volna, de megígérte, hogy a közelgő bunyós játékban kiküszöbölik a korábbi hibákat.

A NetherRealm fejese az AngryJoe-nak adott interjújában megígérte, hogy a csapat tanult a Mortal Kombat 9 és az Injustice hibáiból, így a legújabb Mortal Kombat már sokkal stabilabb netkóddal érkezik, és simább online élménnyel gazdagodunk majd.

Sokan még emlékeznek a 2011-es reboot idején megjelenő "kapcsolat megszakadt" hibaüzenetekre, nos, ha hihetünk az úriember szavának, ilyen nem fordulhat elő szerveroldali hiányosságok miatt. Ha mégis valami galiba történik, arról részletes üzenetet kapunk a képernyőn, nem pedig egy semmitmondó valamit.

Megérkezett a szokásos hétvégi livestream felvétele is, a mai adásban Kenshi kivégzéseit nézhetjük meg, illetve közelebbről is megtekinthetjük a karakterválasztó-képernyőt.

A Mortal Kombat X április 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az Xbox 360-as és PS3-as verzió csúszni fog.

9.
9.
Nicodemus
A High Voltage csinalja a pc portot is, csak az prioritast elvez az elozo generacios konzolokkal szemben. Ezert nem tudni mikor fejezik be (mar ha elkezdtek) a portolast 360ra es ps3ra.
8.
8.
devilboy22
7.
7.
devilboy22
#4: Tudtom szerint a last gen verziókat készíti a High Voltage.Pc és next gent a NetherRealm.Így sajna a last gen miatt kell agódni. :D
6.
6.
strike19
Igazán megszellőztethetnék már meddig kell várni a ps3/xbox 360 verzióra.
És mi lesz az eltérés benne a grafikán kivűl ha lesz.
5.
5.
strike19
#4: Én simán vennék új konzolt ,csak sajna egy deka időm sincs úgyhogy pénz kidobásnak tartom ,hogy az online multiért fizessek.Mert egy hónapba kb 30 órát játszok csak online.
4.
4.
dcba
sztem o a last gen verziora gondol, mivel az sokat csuszik. Mondjuk lassan bele kene torodni, h vege a ps3/xbox360 generacionak es venni kene egy uj konzolt, amire viszont jon idoben.

En mondjuk pcre vettem meg es picit aggodom, mert a High voltage csinalja a portot. nagyon remelem, h nem cseszik el mint mondjuk a doa pcs verziojat.
3.
3.
nero66
#2: Ugyanabban a dimenzióban vagyunk? :D
2.
2.
McDuff
de mennyit fog csúszni a k.rva életbe már?! azon se lepődnék meg ha még sehogy se álllna és elkaszálnák a p.csába mint a dying lightot...
1.
1.
DarkLord
Kenshi olyan szinten odabasz...viszont, amit 34:30-nál láttam azon, majdnem sírtam komolyan. Na ilyen irányba nem kellene elvinni ezt a játékot. Még viccnek is rossz, ahogy ott kinéz Johhny...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...